Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Sykt deilig åvære gammel? | MinMatgaleVerden

Sykt deilig åvære gammel?

Hvor mye action kan en 40+ kropp tåle? 

Vel, jeg ga gass, fest i går, fest i dag. Og gårsdagen var virkelig av det gode slaget. Deilig glad-bris. Sang og litt dans. Gode samtaler og den følelsen du får når livet virkelig smiler og ler i en avslappet deilig stemning. Når du aldri vil at festen skal ta slutt. Men likevel innser at klokken to er mer enn nok når man skal ut på fest dagen etter og.

Og så dro vi på hytta. 


Klinte på blomsterkransen igjen, ny grilling, mer vin, flere bobler.

Vi underholdt på feiringen. Min mor på trekkspill, min far og bror på gitar. Jeg sang sammen med dem. Og det var skikkelig koselig. God stemning.


Men så ble jeg gammel. Omtrent like gammel som min far på 87.

Jeg ville hjem å legge meg. Og lurte meg avgårde samtidig som den eldre garde.

I seng klokken 23 en st.hans feiring…

Men altså.

Av og til er det sykt deilig å spille gammel.

#gammel

2 hendelser på “Sykt deilig åvære gammel?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.