Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Der røk sommerkroppen 2017. Igjen! | MinMatgaleVerden

Der røk sommerkroppen 2017. Igjen!

Det er ganske barnslig , helt unødvendig og bortimot dumt. 

For når man har landet 40+ er man jo liksom ferdig med forskjellige ting.

Ja, ikke dramatiske ting! Jeg mener ikke den sorten, for jeg er fruktbar som en ungfole fremdeles.

Neida, jeg snakker om kviser! 


Jeg har altså en diger kvise midt på haken!

I min alder!

Har du sett noe så idiotisk!

Jaja, der røk sommerkroppen 2017 gitt.

Jeg som akkurat var så fornøyd med haken min og hadde trent bort dobbelthaken med egen hake-trening!

Hrmpfh…

Er det ikke typisk!

#sommerkroppen2017

2 hendelser på “Der røk sommerkroppen 2017. Igjen!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.