Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Raw-food = Råkost! Ja, i Norge selvfølgelig! | MinMatgaleVerden

Raw-food = Råkost! Ja, i Norge selvfølgelig!

God morgen.

Det er mandag og tid for frustrasjon igjen!

Mulig jeg er irriterende.
Og kanskje er dette helt unødvendig å henge seg opp i.

Men når jeg ikke klarer å glemme det,
da tenker jeg det er verdt å nevnes.

For når en oversetter,
som oversetter fra Svensk til Norsk.

Noe som i seg selv ikke skal være det vanskeligste i verden.

Klarer å oversette Raw-food, til RÅKOST

Da kjenner jeg at jeg blir litt oppgitt.

Råkost. Så typisk Norsk!

For i Norge har vi ikke kommet lengre.
Raw-food (Som er «rå mat». Mat som ikke er varmet mer enn til 42*)

Prøvde vel å gjøre sitt inntog i Norge,
og jeg tror Funky Fresh Food har en sjappe i Oslo.
(Bilde fra da jeg i regi av barnehagen var på kurs med Funky Fresh Food og laget Raw-food og smoothies. Utrolig smakfullt)

Men det helt store er det vel foreløbig ikke blitt.

Likevel, er det for mye forlangt at vi følger med i tiden og i hvert fall VET hva Raw-food er??

Og ikke bare oversetter det til RÅKOST.

Råkost: 80-tallets nyskaping i matbransjen Norge!

Rå gulrøtter, og kanskje litt eple og selleri hvis du er av den vågale typen, revet på råkostjern med en skvis sitron over!

Raw-food er bare så mye MER!

I Sverige kjenner de det så godt at de kan bruke det i tv-serier.
I Norge bruker vi Råkost!

Og kanskje du lærte noe nytt nå?
Eller visste du hva raw-food var fra før?

#frustrasjon

2 hendelser på “Raw-food = Råkost! Ja, i Norge selvfølgelig!”

  1. Så bra at du setter fokus på Rawfood, det liker jeg! Har hatt en rå periode for noen år siden, men siden det bare var meg i familien som spiste (den særeste) maten, og familien min spurte meg skeptisk når jeg sa jeg hadde bakt kake «er den sunn»?
    Jeg var på kurs, og kjøpte meg en Dehydrator. Må innrømme at sistnevnte maskin har stått i kjelleren noen år, så hvis du eller noen du kjenner ønsker å kjøpe den billig, så er det bare til å gi en lyd 🙂 God sommer Kjersti!

    1. Så bra. Det skal jeg huske på. Foreløpig er jeg litt der du er, blir nedprioritert i familien, Hehe Men så mye bra og næringsrik mat! Takk, og riktig god sommer til deg og Tine ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.