Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hvit dame med bringebær. Bryllupsdagskake. | MinMatgaleVerden

Hvit dame med bringebær. Bryllupsdagskake.

I dag blir det feiring av min mor og fars 55-års bryllupsdag.

Det er en stund det,
55 år.
En feiring som fortjener sin hvite dame.

I dag laget med ferske bringebær fra hagen.
Pyntet med hjerter og bringebær.

Oppskriften på kaken finner du HER

Og jeg skal avsted på dagens feiring.

#bryllupsdag.

5 hendelser på “Hvit dame med bringebær. Bryllupsdagskake.”

  1. Gratulerer til dem, den kaken fikk meg til å ville komme førstkommende helg, men jeg venter til høstferien og de gode tertene du skal lage til meg ;-D He-he

  2. Jeg kommer!! Og gleder meg allerede 🙂 Skal finne ut datoer til mandag, søke om fri så fort jeg kan og se fram til høstferien 🙂 Godt å ha ting å glede seg til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.