Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg blir så inn i hel&%#¤»%&#¤%» forbanna!!! | MinMatgaleVerden

Jeg blir så inn i hel&%#¤»%&#¤%» forbanna!!!

God morgen.

Jeg gikk meg vill i morgentimene,
ikke her hjemme i huset,
neida,
vill på internettet!!

Jeg skulle bytte tema på bloggen min,
den der videoen er da virkelig «bygonethimes»
og forvillet meg inn i et hel»%#¤»%# jungel av tema og ting jeg ikke forstår meg på!

Jeg ble mer og mer forbanna.
Og ikke bare på meg selv.

Neida,
Gubben har ferie han og nå,
så jeg ble så klart LYNFORBANNA på han og!

SATT HAN IKKE DER OG LAGET LYDER PÅ PC`EN.
HØRTE PÅ HELT IDIOTISKE SAKER SOM BRÅKTE.
MENS JEG SATT HER OG FORSØKTE Å JOBBE!

Jobbe faktisk!

Det ble til slutt så ille at jeg måtte gå ut en tur.
Og ute var morgensolen kommet….

Jeg kjente hvordan problemene rant av,
det var ferie,
jeg skulle på hytten,
neste uke er jeg på Gotland.

«Men bloggen, den var jo helt «føkkka» nå!!»

«Bare fortsett og se igjennom tema,
du finner et som du liker, et som passer deg,
bare let litt til så kommer det»

Og det gjorde det, akkurat som jeg sa til meg selv.

En slags morgenmeditasjon der altså.

Nå sitter jeg her med en klissvåt hund som vasker seg selv som om hun var en katt.

Jeg har funnet et tema jeg er fornøyd med, bloggen ser ok ut!

Nå skal vi spise frokost hele familien,
han som kom med nattoget fra militæret,
og han som kom tidlig hjem fra jobb på en mandag.

Og så reiser vi på hytta.

#frustrasjoner

Men du, hva synes du om det nye bloggdesignet?? Godkjent??

 

 

1 hendelser på “Jeg blir så inn i hel&%#¤»%&#¤%» forbanna!!!”

  1. Fint design, men når jeg kom inn til deg var det NULL header med en gang, måtte trykke på det lille bildet, go så ble det et stort et som kom som header og når jeg trykket på INNLEGGET ditt, så kom det lille igjen, uten header :-D. Den forsvinner når jeg kommer inn på innlegget… Kos deg med hytta og roen og snart Gotland og livet med våte hunder 😀 Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.