Nystekt focaccia og bulgursalat med en eksplosjon av smaker.
Ja, også chiliaioli da, vår trofaste følgesvenn.
En sen lunsj her på hytta. Og sånn blir det på ferier, man spiser når man er sulten. Og blir det flere frokoster så blir det sen lunsj .
Tabbouleh er enkelt å smekke sammen. I dag brukte jeg :
Bulgur, kokt og avkjølt
Tomater
Hermetisk ananas
Rødløk
Vårløk
Spiss paprika
Litt finrevet ingefær (kan gjerne sløyfes)
Finrevet hvitløk (1/2 kinesisk til 1,5 dl ukokt bulgur, for å gi deg en ca mengde)
1 rød chili
2 dusker fersk dill
En skvett olje
Salt og pepper,
Oliven på topp
Alt blandes og la stå litt så smakene får kost seg sammen.
Her servert med focaccia og chiliaioli
Bytt gjerne ut ingredienser med hva du måtte ønske, sukkererter er f. Eks godt i.
#tabbouleh #bulgur #salat #godtno
Tabbouleh kan gjerne brukes som tilbehør til stekt kjøtt o.l.