Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Bildedryss fra hytteturen. | MinMatgaleVerden

Bildedryss fra hytteturen.

Det har vært noen herlige dager på hytta.
Morgentur til kaien før vi reiste hjem i dag morges. Før regnet kom tilbake!Gubben fiskerLivet på havet. Elsker at solbrillene matcher sjøen!Gubben fisker veldig mye når vi er på hyttaJeg: Se så vakkert. Her kan vi meditere!
Bonnie: Skal vi gå no! Skal vi gå no! Skal vi gå no! Eg elskar deg, men skal vi gå no!!Bobler i skjærgården, bare en illusjon? Bestevenner på båttur.

Det var en fin tur!

#bildedryss

2 hendelser på “Bildedryss fra hytteturen.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.