Frokost! Yoghurt, kjerner/frø og bær i smakfull marinade.

Annonsesamarbeid med Santamaria.
Jeg fikk sansen for en ny frokost når jeg var på ferie.
Har du opplevd det?
At du vil spise det du spiser på ferie også når du kommer hjem??

Vel, jeg så hvor enkelt og smart det kunne gjøres,
og så smakte det jo SÅ godt.

Men jeg ville ha bærene i en marinade,
og den må ha god smak og være litt søt,
sånn at jeg kan bruke yoghurt naturell.

Så da tok jeg: (min egen oppskrift)

2 dl vann
1/2 dl rørsukker (eller vanlig om du vil)
1/2 vaniljestang, splittet,
(eller 1 hel om du har små og dårlige som jeg har for tiden)
1,5 stk Santa Maria stjerneanis

Kok opp vannet, ha i sukker, vanilje og anis.
Rør litt til sukkkeret løser seg, og la stå og avkjøle seg litt.

Har du frosne bær kan du helle det over dem mens det enda er varme i laken.

Bær/frukt, dine favoritter.
Jeg brukte: frosne jordbær, frosne blåbær og ferske bringebær

Hell laken over og la stå.
Oppbevares i kjøleskap med tett lokk på.

Som kjerner/frø brukte jeg solsikkefrø, gresskarkjerner og litt linfrø.

Utrolig god frokost!

#santamarianorge #stjerneanis #frokost #bær #frø #kjerner #marinade #godtno #nrkmat #perfektfrokost #godt
#bringebær #blåbær #jordbær #yoghurt

Please follow and like us:

2 hendelser på “Frokost! Yoghurt, kjerner/frø og bær i smakfull marinade.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.