Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Kultursalong#6 og fortellerstilen Ignite! | MinMatgaleVerden

Kultursalong#6 og fortellerstilen Ignite!

God morgen.

Jeg fikk en forespørsel om jeg kunne fortelle litt om Åsatun,
ungdomshuset vårt.
Siden jeg er leder i Åsane Ungdomslag.

Jeg svarte ja med en gang.
Det skulle bare være 5 minutter.
Kultursalong#6 i Ytre Arna

«Fortelle om Åsatun i 5 minutter,

puff, DET skulle jeg klare!»

Så fikk jeg e-post.
Og der sto det litt mer…..

20 bilder, og bruke fortellerstilen Ignite.

Jeg kjente jeg ble litt svett.
20 bilder skulle settes i system, og teksten jeg skulle lese skulle passe inn i bildene med 15 sekunder til hvert bilde. = 5 minutter.

Dette hadde jeg jo aldri gjort før!
Dette var jo ikke det JEG sa ja til!
Jeg har jo knapt brukt power point!
Jeg har ikke bilder! Eller nok tekst!

Men så tenkte jeg samtidig.

«Hvis du gjør dette, så lærer du det jo!!»

Og hvor kult er det ikke å flashe rundt med  at jeg opptrer og bruker fortellerstilen Ignite!

JEG hadde aldri hørt om den før, da finnes det sikkert flere som ikke har det!

Nå har jeg samlet bilder,
snakket med noen av de eldre i laget,
sendt inn bilder og overskrifter,
og jobber med å korte ned teksten til å bli sånn at jeg kan puste mellom bildene.

Kultursalongen er på torsdag.
Det kommer til å bli spennende.

Og det beste av alt.
Jeg blir en erfaring og litt kunnskap rikere!

#kultursalong

8 hendelser på “Kultursalong#6 og fortellerstilen Ignite!”

  1. Flott Kjersti ? du er jamen tøff. Så fint å få fortalt om Åsatun og ungdomslaget. Men 5 minutt, det høres lite ut ? Ønsker deg masse lykke til ?

    1. Tusen takk Turid 🙂 Ja, jeg måtte korte teksten godt ned, men håper jeg har fått med det vesentlige, og ikke gjør skam på laget 😀

  2. Så flott! 😀 Dette kommer du til å klare SÅ bra, og det å snakke med bilder er lettere enn uten. Jeg husker jeg skulle holde foredrag i norsk på skolen for over 25 år siden, og valgte å bruke lysbilder (hehe, det var den gang.) Muligens litt uvant med powerpoint, men da lærer du det også. 😀 Lykke til! ?

  3. Du er tøff min venn. Jeg har akkurat lært meg Powerpoint selv, og jeg er jo lærer, så burde ha lært for lenge siden. Ignite, aldri hørt om 😮 Det er jo bare å hoppe i sånt, men jammen er det ikke bare -bare når man SKAL gjøre det 😀 Du kommer til å klare det bra 🙂 Herlig! Lykke til 🙂 Klemmer <3

    1. Tusen takk. Kjenner meg ganske trygg på at det skal gå bra. Jeg øvet i sted, og leste litt feil, men da sa ene gutten: Eg tror ikke det gjør noe om du leser litt feil i morgen, de kommer ikke til å bry seg med det. 😀 klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.