Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Julepyntet hus med utvendige lys, eller mørke….?? | MinMatgaleVerden

Julepyntet hus med utvendige lys, eller mørke….??

God morgen.

Det er nydelig kaldt vintervær ute,
naboene har så smått begynt å få opp lys rundt, og på husene.

Akkurat nå misunner jeg de smarte naboene som bare slo av lysene,
og nå bare kan sette i stikkontakten igjen!

Og så har vi fått et hus som har virkelig pyntet seg,
når man står på avstand ser det ut som hele huset er en smilende emoji!

Det er så stilig!

Så nå må jeg finne MINE lyslenker da.

Og lyslenkene mine har lang tradisjon.

Ikke at de er gamle! Å nei. De jeg skal henge opp kjøpte jeg i fjor.
Tror jeg.

Jeg hadde nemlig to pakker lyslenker som jeg hadde i furutreet utenfor i et par år.

Men et år forsvant lenkene!

Og det vanket tre år uten lys,
for jeg trodde hvert år at de skulle dukke opp igjen,
og nektet å kjøpe nye!

For det er jo sånn det skal være!
Leter man etter noe, og er så dum at man kjøper nytt,
så dukker jo de gamle opp igjen!

Dette er jo Murphys lov!!

Bare at mine fremdeles ikke etter tre «mørke» år dukket opp!

Og at de fremdeles ikke kom frem enda jeg kjøpte nye lenker i fjor.
(Var det virkelig i fjor eller var det året før??)

Så Murphys lov fungerer altså ikke her i huset.

Og furutreet de hang i hadde vi jo plutselig saget ned!

Mulig Mormor har en finger med i spillet??
Er jo ikke sikkert hun er så glad i at jeg lys-pynter huset hennes?

Hun likte å holde på de gamle tradisjonene mormor.
Snille gode mormor <3 

Så nå får vi se da. Om jeg finner lyslenkene,
eller om disse og sporløst forsvinner….

Blir det tre nye år i «mørke» ?

Og hva tenker du om lys-pyntede hus??

Er det fint, eller er det amerikanske tilstander ?

#julepynt

6 hendelser på “Julepyntet hus med utvendige lys, eller mørke….??”

 1. jeg elsker jul ute i hagen,det er så koselig med lys i mørket og særlig for oss som bor på landt hvor vi kun har høge mørke fjell rundt oss.Helt ok med en lyslenke rundt altanen,men hus som blir tegnet opp med lys rundt alle linjene liker jeg ikke,det blir amerikanske tilstander 🙂 og da er jo jeg født amerikansk hi hi.
  Vi kjøpte en ny lenke i fjor og den er og blir borte,heldigvis hadde vi to tre med lys i og lysene til den ene har jeg og det kom på plass i går,så lys er det nå ute i mørket

  1. Hihi, så du har ikke fått med deg alt i det amerikanske blodet altså 😀 Ja, jeg så du hadde fått lys i treet ute, og det var koselig. Jeg fant mine og, så nå er det lys i mørket her og 🙂

 2. Du likner veldig på mormor altså 🙂 HELT lik jo <3 Og jeg tror du finner dem, OG pynter..For det r jo nå vi skal sette i gang 🙂 For alvor…Eller hvertfall de som pleier det 😀 Jeg er jo i gang med MITT, for å si det sånn 🙂 God klem til deg <3

  1. Er vi ?? Men hun var jo så gammel på det bilde, hihi. Men jo, jeg ligner veldig gjerne på mormor, for hun var så godt et menneske. Jeg fant dem! Og nå har jeg pyntet og er klar 🙂 Ja du har vel nok å henge fingrene i for tiden 🙂 Herlighet! Hva skulle du gjort om du ikke hadde hatt blogg?? For et liv hva? 🙂 Rart hvordan man plutselig er inne i noe som føles helt naturlig og dagligdags, som å publisere hver eneste dag! klemmer<3

 3. Jeg synes det er så fint med alle lysene nå før jul, både de ute og de i vinduene! Finest med hvite lys synes jeg, og ikke de i blinkene neonlys, hihi. 🙂 Jeg har lagt merke til at mange har lysene hengende oppe hele året, og bare tenner de nå før jul. På den måten spares masse jobb, – ser det både i sentrum og andre steder de har mye.

  1. Ja det var da vitterlig veldig praktisk da. Men jeg kommer nok til å ta ned mine. Gammel vane osv. Nei, blinkende lys kan bli litt mye. Men jeg har røde og blå på taket, ikke fordi jeg ville, men fordi jeg plutselig hadde tatt en pakke med farger istedenfor hvite. Og når de var kommet opp på taket, ja da orket jeg ikke ta dem ned. Så da ble det sånn .)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.