Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gutter og brødre med lange ben! | MinMatgaleVerden

Gutter og brødre med lange ben!

God morgen.

Bursdagen min nærmer seg, enda et år skal legge seg rundt midjen,
ja,
for det er jo der årene legger seg, har du ikke lagt merke til det??

Det rareste er jo at guttene mine vokser fra meg,
og det fikk meg til å tenke på dette innlegget jeg skrev for noen år siden,
når de faktisk var blitt like langbente som mine brødre var i min barndom!

Anno januar 2016:

En tidlig morgen jeg skulle på tur med Bonnie,
prøvde jeg å slå følge med Guttene.

De skulle på skolen,
og denne dagen skulle de kjøre med en kamerat som hentet dem på snuplassen,
siden vi bor litt nedimellom der og bortimellom her.

De var så klart ute i siste liten,
unge mennesker ER veldig ofte ute i siste liten.

Så de advart meg om at de måtte gå fort,
de hadde dårlig tid.

Men altså,
de er jo barna mine! 
Jeg tenkte ikke nevneverdig over det,
det var tross alt tidlig på morgenen,
så jeg hang meg på.

Et stykke.

For halvveis oppe i svingen måtte jeg kaste inn håndkle,
jeg fikk såvidt pest ut «hade» før de forsvant i morgenmørket. 

«Barna» mine har fått mye lengre ben enn meg,
og de går dobbelt så fort når de har det travelt!

Jeg kjente jeg ble litt frustrert.

Dette minnet mistenkelig om da jeg var liten
og hadde vært hos min mormor sammen med brødrene mine,


(Hun bodde jo her i huset, og vi bodde et godt stykke lengre opp)
når vi skulle gå hjem gikk de alltid så fort,

med de lange bena sine skjøt de fart oppover,
og jeg ble hengende på slep med tunga ut av munnen.

Når vi kom hjem og jeg var peon-rød i ansiktet og ikke klarte snakke,
da fikk guttene, altså mine eldre brødre, kjeft av min mor!!
Kjeft for at de ikke hadde tatt hensyn til søte lille MEG!!

Så nå lurer jeg på….

KAN jeg ringe til min mor og få henne til å kjefte på guttene mine,
for at de går så fort at de sprenger meg….?

MAAAAAAAMMAAAAAAAAAA?????

Ha en langbent dag!

#gamledager

4 hendelser på “Gutter og brødre med lange ben!”

  1. He-he, klart man skal ringe foreldre å sladre, selv om det gjelder egne barn 😀 Men det spørs om det hjelper særlig. Jeg kom til å tenke på at du er jo her rett etter bursdagen 🙂 Det må bli bursdagsmiddag ute synes jeg 🙂 klemmer <3

  2. Måtte le når jeg leste dette 😀 Jeg er jo en liten sprett. Og en gang i min ungdom så ble jeg med min svoger og en felles omgangsvenn på fjelltur. Og alt var fryd og gammen til vi brøt leir på søndag og la i vei hjemover. Og han omgangvennen er vel neppe dobbelt så lang som meg.. men før vi var nede av fjellet så hadde han pinadø vokst mer enn det. Jeg hadde gangsperr helt oppe i nakkegropa og vel så det. Blodsmaken reiv i kjæften og jeg måtte sjekke om skrevet hadde fått sprekker når jeg endelig var innenfor egne dører 😀 Men jeg ble aldri frista til å si ja til noe lignende senere 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.