Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Sødmefylt Langpannebrød med krydder. | MinMatgaleVerden

Sødmefylt Langpannebrød med krydder.

Dette brødet bakte jeg sist jeg hadde fri.
Deilig, med god smak.
Litt annerledes.

Jeg spiste dem med ost.
Og noen brukte jeg i matpakken med karriaioli og roastbiff.

Godt!

Oppskriften på gode brød med smak av krydder og sødme.

Brøden skal heve over natten, så husk å starte kvelden før.

#langpannebrød

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.