Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Panna Cotta med surmelk! SÅ godt! | MinMatgaleVerden

Panna Cotta med surmelk! SÅ utrolig godt!

Kom over denne herlige desserten på gamlebloggen.

Verdens beste panna cotta

har jeg skrevet, og det tror jeg på,
for panna cotta med surmelk og fløte er vanvittig godt!

Beklager gamle bilder….

Dette er den beste Panna Cotta jeg har smakt!!
Og jeg har smakt…..noen…..
Men her  ble det syrlige og det søte perfekt sammensatt.

Servert med bringebærmos og kiwi.
Mmmmmm………

Fantastisk!!

Panna Cotta med surmelk.

2 dl fløte
1/2 vaniljestang
75g sukker
2,5 plater gelatin
2 dl kulturmelk, hel

  
Finn frem ingrediensene. Ha fløte, vaniljestang og sukker i en liten kjele.
(skrap utav vaniljestangen og ha begge deler i kjelen)
La det koke forsiktig opp, og såvidt putre litt til sukkeret er oppløst.
  
Legg gelatinplatene i bløt i ca 5-10 minutter.
Rør de i den varme fløteblandingen som nå er tatt av varmen.
  
Legg lokk på kjelen for å unngå snerk, og sett den til avkjøling,
tror nesten min sto en time med lokk, da var den kald nok til at surmelken kan tilsettes.
(ellers skiller surmelken seg!!) Prøv med noen dråper først.
Fjern vaniljestangen før surmelken tilsettes.

Når du har rørt inn surmelken heller du røren i porsjonsformer,
og setter dem i kjøleskap til avkjøling.
Dekk med plastfolie.

Mos noen frosne bringebær med litt sukker,
og skjær en kiwi i båter,
eller bruk noe helt annet!
Noe syrlig frukt passer godt til.

Og nyt en helt fantastisk god dessert!!

#pannacotta #oppskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.