Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Kosebukse fra marked i Gdynia | MinMatgaleVerden

Kosebukse fra markedet i Gdynia.

Jeg er blitt rene mote-bloggeren.
Eller,
kanskje ikke markedet i Gdynia med damer på min alder og eldre,
som solgte alt mellom himmel og jord fra bodene sine,
skaper motebilde?

Eller kanskje det nettopp er DER man finner årets trend??

Jeg kjøpte jo faktisk mageveske på markedet og,
og den er jo HYPER-moderne.
Tror jeg .

Denne buksen var så utrolig deilig å ha på,
samtidig er den stilig og kul.

Det er fint å ha en deilig STILIG bukse å gå med her hjemme,
og ikke bare slakke joggebukser

Buksen har som vanlig ikke noe navn,
men den var billig og utrolig myk og god i stoffet.
Du finner den i boden like før inngangen til fiskedisken på markedet i Gdynia! 🙂

Og skal du til Gdansk, er en tur til Sopot og Gdynia vel verdt turen.

Hvordan ta toget fra Gdansk til marked i Gdynia, LOVLIG!

#antrekk

2 hendelser på “Kosebukse fra markedet i Gdynia.”

  1. Viktig å føle seg litt kul hjemme også, jeg har jo rosa sånne»pysjer» jeg, kamuflasje -mønster. 3 faktisk. Elsker dem. Jammen godt vi fikk «feid gjennom» 3 byer med klær og diverse 😀 Masse fint 🙂 Skal ta noen outfit -bilder snart jeg også, jeg har sånn Alle gode ting er 3, på gang nå, og 3 outfits er en av dem 😀 må ut å ta bilder. Klemmer <3

    1. Ja sådu hadde en utfordring på gang. Har ikke klart å henge meg helt på den. Håper du har 3 byer da, hehe 🙂 Ja da må du ta noen bilder. Greit å ta et «raid» og så ha litt og litt å gi i drypp. De kamuflasje-pysjene dine er kule og da! 🙂 klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.