Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hva har jeg egentlig kjøpt ? | MinMatgaleVerden

Hva i alle dager hadde jeg egentlig kjøpt??

God morgen.

Du har kanskje skjønt at jeg kan være litt løs i shoppingstrikken innimellom.

Og at jeg strakk den strikken ganske langt i  Gdansk.
Shopping gone wrong i Gdansk

Men du verden så mye fint jeg fikk med meg hjem!

Shopping og nye antrekk fra Gdans

Jeg har kost med med de nye klærne og tingene jeg kjøpte,
og jeg lover deg at jeg kjøpte mye som egentlig er ganske rart.

Det er nemlig ikke bare klær som havner i kofferten når jeg er på tur

Jeg har til og med meg en pakke kle-klyper fra Gdansk jeg!

Ja?? Hvem pokker kjenner du som kan skryte over å ha kle-klyper fra Gdansk da??
Dessuten TRENGTE jeg det, og når de lå nå der foran meg så…

Når jeg tenker meg om så har jeg faktisk kle-klyper fra Kroatia og.

Jeg er ganske internasjonal når jeg henger opp klær!

Men hvis du ser helt foran på bilde, så ligger det noe rart.
Denne kjøpt jeg nemlig på butikken.

Jeg tror det var rundt da at jeg fikk noen litt rare blikk fra Frodith 

Det kan jeg jo forstå,
for når vi har shoppet i nesten 9 timer,
og jeg skal kjøpe med meg KAFFEPULVER hjem!?

Det kanskje ikke helt innafor, men altså,
jeg ELSKER kaffepulveret i Polen, og spesielt det med creme i seg.

Men denne pakken tok jeg fordi den var av papp og lett for kofferten,
samtidig kunne jeg klare å tyde at denne var god med melk.
Ellers skjønte jeg egentlig ingenting.

Men kaffepulver skulle jeg ha,
og hadde jeg hatt mer tid og flere kofferter,
hadde jeg nok gått enda mer bananas i det store supermarkedet.

Det rare med denne kaffen var bare.
Den var så mild!
Jeg måtte ha mye mer i enn vanlig.
Og en morgen fikk jeg likesom den murrende hodepinen jeg får om jeg ikke drikker kaffe.

Heldigvis har jeg polske venner,
så jeg viste bilde til henne,
og hun kunne fortelle at jeg hadde kjøpt

Kaffe fra korn! En veldig sunn type. UTEN koffein!

Så klart!

Nå må du ikke tro jeg kastet kaffen!

Er du GAL!!

Jeg kaster ikke NOE!

Jeg tar to teskje sunn kaffe, og en vanlig friele pulverkaffe, samt en slant melk.
Og koser meg kongelig med min egen kaffemiks! LITT sunnere enn vanlig!

Stakkars Frodith når vi var på hotellet,
hun som hadde tenkt å la ting stå igjen,
fikk lekset opp at ALT skulle med hjem!

Men jeg måtte innse mine begrensninger,
og la et glass pulverkaffe, samt Frodith`s cider ligge igjen til vaskedamen,
sammen med alle myntene våre når vi dro,
for kofferten min TÅLTE ikke mer.
Og Frodith nektet å ta med seg dette hjem.

Overvekt og et fly fylt med kjendiser

Vi var like på veldig mange måter,
men på shopping og på «samling» eller hva vi skal kalle denne manien min,
er vi ganske ulike.

Men altså,
kjenner DU noen,
som har kle-klyper fra Gdansk og Kroatia da??

#shopping

5 hendelser på “Hva i alle dager hadde jeg egentlig kjøpt??”

  1. he he nei jeg kjenner bare blogg Kjersti med slike klesklyper :=) men jeg hamstrer kaffe når jeg er i Sverige,ja det og store runde knekkebrød,ikke det att knekkebrøa der er så mye bedre en dei vi får her hjemme,men fordi dei er store som et kvernhjul og trill runde hi hi ,så det kan godt være att du og eg er bittelitt like på merkelig shopping.Fikk du overlass når du skulle hjem da eller var kofferten innafor ?

    1. Haha, den kofferten var IKKE innafor og det ble en styrete flytur, med det gikk 🙂 Med sokker i armene på jakken og sånn 😀 Ja svenskene er gode på kule knekkebrød 🙂

  2. Ha-ha, ja jeg tror det var lenge før Kaffen jeg begynt å se litt rart på deg 😀 Ha-ha.. Når du finner noe i ALLE butikkene vi var innom, om det var klesklyper, mat , regnklær, votter, hatter, sko eller slikkepotter, så skjønte jeg at du bare var skikkelig PÅN..og kunne kjøpe NESTEN hva som helst 😀 Jeg pleier egentlig å kjøpe en del, men jeg tror jeg ble helt paralysert. Så det handler egentlig ikke om at vi ikke er like på det shoppe-området, jeg ble bare litt «lammet» 😀 Bare vent til neste gang, da skal jeg nok SLÅ DEG 😀 Men det med den spare-greia, der var vi helt klart forskjellig. Jeg gidder liksom ikke å drasse på sånt jeg vet jeg kaster når jeg kommer hjem. Og jeg kjenner meg selv så godt at det VET jeg at jeg gjør 😀 Men du får jo bruk for det. Jeg har mange venner som er lure sånn, og er lønnsomme og får brukt det de har spart, men jeg vet selv at jeg ikke gjør. Nå har jeg forresten mye klær i skapene som jeg ikke bruker, og DE skal jeg prøve å gi bort, og ikke kaste 🙂 Klemmer min herlige venn <3

    1. Haha, ja jeg var ganske «påan» den dagen, utsultet på shopping antagelig! Ja vi får se neste gang! 😀 Hihi, og jeg som PRAKKET på den små shamposlanter og greier 🙂 Nei man kjenner jo seg selv best, og går ofte i fellen med å tenke at alle andre er akkurat lik! 🙂 Gleder meg til neste tur jeg . klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.