Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Speilglasur og riktig fokus | MinMatgaleVerden

Behov for speilglasur og fokus på det som er BRA!

God morgen.

Jeg har fri i dag,
men det er altså såvidt jeg har tid til å blogge nå.

For jeg ser altfor mye på Kakekrigen for tiden,
og har fått et sterkt behov for å prøve en kake med speilglasur!

Mine Favoritter fra Kakekrigen, med MIN kake i!

Pleier du å få behov for å prøve speilglasur?

Nå vet jeg at på Fredag, får min mor og far besøk,
og DA kan jeg trenge meg på og ta med kake.

I mellom her er det jo 17 mai.
Derfor må kaken forberedes og fryses i dag,
så den er klar til å glaseres fredag formiddag.

Samtidig hadde jeg jo planer om å bake litt annet knask,
Som vannkringler,
se stories på Instagram : Min Matgale Verden

Der finner du flere bakevideos på høydepunkter i profilen.

Nå må kakeprosjektene mine fullføres før kl 11 i dag,
for da skal jeg hente min mor og far for en skikkelig handlerunde,
og klokken 14 skal jeg på møte på jobben.

Ja! Møte på jobben midt på fridagen er jo litt dumt,
hvis du tenker for mye på det.

Men hvis du fokuserer på resten av fridagen,
og ikke på de to små timene i midten der,
så blir faktisk dagen mye bedre!

Det handler mye om fokus,
for hvordan du lar dagen din bli.

Holder du fokus på det som er BRA,
får du også en BRA dag!

Uansett om du er på jobb eller har fri!

Så ha en BRA dag i dag!

Nå skal jeg bake!

#riktigfokus

2 hendelser på “Behov for speilglasur og fokus på det som er BRA!”

  1. ja jeg sier det jeg,hadde jeg hatt din bakelyst hi hi .I går tilbød jeg meg til å lage kake til lillegutts navnedag og mammaen ville ha sjokoladekake ,nå må jeg altså finne en god oppskrift til stor rund sjokoladekage og den skal spises 26 mai,så kanskje du har et tips ? lykke til med din kakebakst da

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.