Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hukommelsestap og fine dager | MinMatgaleVerden

Hukommelsestap og fine dager.

God morgen.

Hver kveld står jeg på badet og tenker kjapt på hva jeg skal blogge om i denne morgenstund.
«Burde jeg skrive det ned? Næh….DET der husker jeg!»

Og hver morgen sitter jeg her,
helt BLANK i hode.

Jeg husker jo ingenting!

Men det husker jeg jo ikke om kvelden,
ja, at jeg ikke husker noe om morgenen.

I dag skal jeg på jobb.
Jeg har hatt litt ekstra fri nå i juni,
noen dager permisjon uten lønn,
for å kunne bruke litt mer tid på min mor og far.

Det har vært fint,
og de siste dagene har vi vært på shopping to ganger,
både med og uten min far.

Kafèbesøket er vel så viktig som selve shoppingen.

Min far insisterer på å tygge på bilder.
Han smiler stort sett ikke,
men han smiler veldig når jeg viser ham de verste tyggebildene som ikke kan brukes!
Han er ganske utspekulert sånn 😀

 Og min mor fikk endelig kjøpt seg en blomstrete bukse,
som hun hadde tenkt på at hun ville ha ganske lenge. Det var på tide.

Vi har vært på graven og plantet og stelt på hele 4 graver.
Og vi har vært i Knarvik på koselig besøk hos en tidligere nabo fra Selvik.

Det har vært koselige dager,
men nå blir det fint å komme på jobb igjen.

Jeg blir jo både lat og litt tykk av å rusle rundt og gå på kafè i tide og utide.

I dag kommer Gubben hjem fra Trondheim,
full «familiegjenforening» i Bakkely i dag.

#neidetharjegglemt

4 hendelser på “Hukommelsestap og fine dager.”

  1. Kjempekoselige 🙂 Sånne dager og timer forsvinner aldri. Det er en investering i god minner for evig og alltid 🙂 Vi har også vært på gravene etter vi kom hjem. Både min mamma og bror ble jo gravlagt sammen med pappa. Men det var ennå ikke kommet nye innskripsjoner på stenen. Jeg er nå spent på om neste generasjon vil holde gravsteder i orden 🙂 Lykke til med jobb og nye utfordringer 🙂

    1. Takk for det. Ja det var en god investering. Og jo, jeg tror gravstedene og omsorgen for dem går i arv, jeg liker i hvert fall godt å pusle der nede på graven, selv om det ikke blir så ofte. Og jeg tror de etter meg vil føle det på samme måte. Håper jeg 🙂

  2. koselig å kunne tilbringe noen dager med mor og far :=) koslige bilder av dere da og kos når mannen kommer hjem også,blir en hyggelig helg da :=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.