Middagstips. Kylling og bacon i sursøt-saus.

Middagstips:

Enkel middag, ferdig på 35 minutter
Super middag med god smak.

Kylling og bacon i sursøt saus.

3 kyllingfilèt
5-8 slicer tynn bacon
1/2 brokkoli
1/2 gul paprika
1/2 rød, spiss paprika
1 liten løk
1/4 liten hodekål
1/2 chili
1 gulrot

1,5 dl hønsebuljong
1 ss maizenna + 1/2 dl vann
3 ss sukker
1,5 ss eplecider eddik
3 ss soyasaus
3 ss tomatpurè
Ca 1/2 dl vann for å få med alt !

Skjær kyllingfilèt i små biter, stek i flere omganger i olje.
Stek på sterk varme, den trenger ikke bli gjennomstekt.
Legg til side, salte og pepre.
Stek baconet på sterk varme til det blir brunt i kantene.
Legg til side

Hakk alle grønnsakene i biter, stek dem i to omganger i olje og rester av baconfett.

Ha alt tilbake i woken.

Rør ut maizenna i 1/2 dl kaldt vann, rør inn i kokende varm buljong så det tykner,
(Eller rør inn i kokende vann, og ha terning/pulver i etterpå)
Rør i tomatpurè, sukker, eddik og soyasaus.
Rør sammen og hell over woken. (bruk 1/2 dl vann for å få med alt)
legg lokk på og la alt koke sammen 10-15 minutter.

Sausen blir rød og fyldig…..


Fine farger, gode smaker, ferdig på 35 minutter.

Server denne med ris,
og gjerne litt godt brød til.

#middagstips #kylling #bacon #sursøtsaus #oppskrift

Please follow and like us:

2 hendelser på “Middagstips. Kylling og bacon i sursøt-saus.”

  1. Anne kristine sundvor

    Lagde denne middagen i dag
    Kjempegodt og masse gode smaker kommer til å lage den mange ganger
    Hilsen Anne k😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.