Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Oppdateringer fra Hjemmefronten | MinMatgaleVerden

Oppdateringer fra hjemmefronten.

God morgen.

Gubben reiste i går,
denne gang til Rørvik.

Det siste jeg hørte fra han var det var en fire timers busstur fra Namsos til Rørvik,
og da syntes jeg synd på han,
for jeg var allerede i seng da.

Nå innehar jo ikke Gubben mine tidlige sove-vaner,
men likevel,
det var da en slitsom søndagskveld.

Håper i hvert fall han fikk en god seng til slutt.

Gutta har dratt på jobb,
jeg er på vei, skal bare blogge litt først 😀

Egentlig er jeg alt i gang,
for jeg har kokt erter i hele natt!!

Jeg var såvidt innom i tankene,
om vi skulle ha ertesuppe til lunsj i dag.
Skulle ikke mer til før jeg i drømme startet å koke erter!

Det var en deilig helg,
koselig når Gubben kom hjem,
gøy å være sammen med gode naboer lørdagen,
deilig duskregn og god sofa på søndagen.

Og så kom mandagen!

Om nøyaktig 14 dager reiser vi til Bulgaria.

En uke i solen,
All INK, altså spise og drikke til vi ruller inn på flyet og reiser hjem.

Vi har ikke prøvd denne måten å feriere på,
og alt skal jo prøves her i livet, så da så.

Den er deilig denne tiden før ferie.
Når gleden ligger i luften,
solen og friheten vifter i vinden og lokker med vin og sang
(Jeg droppet piker)

Nå skal jeg bare bli kvitt det der såret i nesen!!
Argh! Det ER så irriterende med sår i nesen,
og skorper som jeg bare MÅ plukke av!!!

Og så skal jeg bli kvitt den skjemmende digre blåveisen jeg har bakpå låret,
som jeg fikk da jeg skvatt sånn inne på Vaskeriet at jeg dunket låret i en stol!

Og SÅ er jeg klar til ferie!

#preferie

5 hendelser på “Oppdateringer fra hjemmefronten.”

  1. høres ut som en koselig helg hos dere også ja,lang reise for gubben når han skal komme seg til jobben da,da rekner eg med att sengen er god uansett,ha en fin fin dag uansett hva ertene skal brukes til

  2. Jøss,, her for det går seg,,, ja eller noe sånt 😀 Kribler alltid litt i forkant av ferier. Vi har jo aldri vært noen sydenfarere. Ei heller i år. Men nå er det bare halvannen uke til det bærer til Lofoten. Så får man se om den kuløren de dagene på østlandet ga – blir skura vekk i sørvestkuling og pøsregn på tvers! Lykke til med «skorper&flekker» og ferieforberedelser 😀

  3. Jeg kjenner også jeg er ferieklar, bare noen småting til først, så jeg kan få ro i ferien 🙂 Skal på prekestolen på tur med Åshild neste uke 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.