Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Dagens Stand Up gikk i vasken. På Vaskeriet:) | MinMatgaleVerden

Dagens Stand Up gikk i vasken. På Vaskeriet:)

For min diger fan-skare som hadde tenkt seg inn for å se min nye vits,
som inneholdt tre dansetrinn på Vaskeriet i dag.

Må jeg dessverre melde
at dagens Stand Up på Vaskeriet utgår!

Og det hadde kanskje vært litt de-motiverende å se busslast på busslast med festglade mennesker på vei til byen,
og så finne ut at de skulle på Bruno Mars,
og ikke på Vaskeriet for å se på meg.

Bruno Mars liksom!

Eneste Bruno jeg digger er han fra Fame!

Jeg har altså «fri», og tenker at et glass vin i hagen er påkrevd.

2 arbeidsdager igjen til ferien.

1 hendelser på “Dagens Stand Up gikk i vasken. På Vaskeriet:)”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.