Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Ja takk, begge deler! | MinMatgaleVerden

Ja takk, begge deler!

Det er høst og det regner ute.

Og når man ikke skal noe man MÅ,
er det veldig lett å bare grave seg ned,
i sofa,
i pledd,
tenne noen stearinlys,
ta på joggebuksen og bare kose seg.

Det er så deilig!

En stund.

For ja, det er viktig å kose seg,
men det er og viktig å gå ut,
møte venner,
pynte seg litt,
finne frem gode høstfarger i skapet,
dra frem den deilige ullgenseren.

Finne de kule støvlettene vi hadde glemt vi kjøpte i fjor,
(Jeg fant ingen, så jeg må kjøpe nye tror jeg..)
sette på en leopardcaps eller lue hvis håret er kranglete.

Vi må ha litt av alt.

Ja takk, begge deler, som Ole Brumm sa.

Litt innepåsofakos
og litt pyntet ute med venner.

Jeg kjente på det i går kveld,
når jeg kom hjem etter kafètreff med noen venninner.
At åh! Så deilig å pynte seg litt,
finne frem den gule pelsen igjen.
Sitte med en kaffe og prate sammen.
Det var lenge siden.

En god kveld.

Og tror du ikke jeg røk til på shopping!

Verdens fineste buksedrakt!
Og noe helt spesielt som er «fint å ha i skapet»

Kommer i et senere innlegg!
For nå skal jeg på jobb.

I gul pels.
Siden jeg har bil og slipper scooter og regntøy.

#beggedeler

6 hendelser på “Ja takk, begge deler!”

  1. Veldig sant 🙂 Er så glad for at jeg aldri falt for fristelsen til å sige inn i pensjonisttilværelsen mot sofa og pledd. Nå går det i 100 her frem mot korstevnet neste helg 🙂 Og etter det så girer man om mot nye høydepunkter 🙂 Selv på dette lite stedet så har kafekulturen blomstret så lenge som jeg kan huske. Da jeg var smågutt så var det,,, 7 kafeer. Da var det sikkert ikke mer enn 3000 mennesker i bygda og under 1000 på tettstedet 😀

  2. Er dette nye bukdedressen? Hennes og Mauritz? Vet om en svart som alle elsker 🙂 Ja, litt av hvert, veldig viktig! Ikke dovne bort, veldig lett.. Man må sparke seg ut innimellom 😀 Fin favoritt -dag min venn <3 Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.