Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gift så lenge, likevel: KLASK! Rett i ansiktet! | MinMatgaleVerden

Gift så lenge, likevel: KLASK! Rett i ansiktet!

Det ble litt dramatisk her en stund.

Faktisk så ille at det var like før jeg byttet sete på flyet.

Langt VEKK fra Gubben.

Tenk at vi kan være gift i så mange år,
og så får jeg NOE SÅNT!

KLASK!
Rett i ansiktet!!

Du vet vi skal reise i dag?
Til Praha, en oval helg.

Ja for det er litt penere med oval helg, enn langhelg sant??
Eller er helgen oval når man kommer hjem mandags kveld??
Og langhelg er hvis man har fri fredagen??
Eller er oval når man har fri både mandag og fredag?

Jeg har fri lenge jeg nå,
så jeg tenker jeg kaller det ferie!

Vi skal på ferie til Praha nå, i dag!

Men det holdt på å gå riktig så ille når vi skulle begynne pakke kofferten.

Gubben hadde nemlig fått en fiks idè!

Han har jo reist mye nå, i jobben.
Og kom så med følgende erklæring:

«Jeg låner en liten koffert hos min mor.

Og så reiser vi kun med håndbagasje!

Det ER så mye enklere å reise med bare håndbagasje.

Så det gjør vi!»

Jeg ble stående som fastfrosset.

Hva var det han sa??
Seriøst??
Hva var det han sto der og SA!!

Det var såvidt jeg fikk frem et ord.

«Eh…..Praha! Eh…JEG SKAL SHOPPE!!!»

«Ja det skal jeg og det, klær og sko.
Vi får plass til det i håndbagasje.»

Det var like før jeg ringte advokat og ba om skilsmissepapirer.

Hvordan kan vi ha vært gift så lenge,
og så kan han foreslå noe sånt.

Er ikke dette den klassiske Gubbe så vet ikke jeg!
De får overhode ikke med seg noen ting!

«Du VET jo at jeg handler hårfarge, spray, shampoo, balsam, sminke, honning, sauser. Jeg kommer jo til og med hjem med store bokser pulverkaffe!!! Du VET jo hvordan jeg er! For ikke SNAKKE om at det ofte ligger en flaske bobler i den kofferten og!! Hvordan kan du ha unngått min shopping-mani i utlandet??»

Gubben så på meg, og så på kofferten.

«Ja, jeg tenkte vi skulle shoppe klær og sko jeg,
men ja,
greit,
vi sender bagasje ja.
Mhm!»

Vi sender bagasje.
2 Kofferter tenker jeg.

Jeg har nemlig planer om å kjøpe meg en deilig Teddy i Praha.
Og den kommer nok til å ta sin plass.
Det eneste jeg IKKE skal kjøpe denne gangen er pupper til Gubben.

For kjøpepupper tar ALTFOR stor plass i kofferten!

#praha #shopping #bagasje

8 hendelser på “Gift så lenge, likevel: KLASK! Rett i ansiktet!”

  1. he he ,nei en må ha litt mer enn håndbagasje :=) jeg skal også pakke koffert i dag,men den skal være litt slunken :=) ja for jeg har planer om att litt nytt skal fylle den.Vi skal ikke til utlandet,men til Sandnes til min søster,og vi skal ha en hel uke med ferie :=) håper dere får en superfin ferie og kos deg masse

  2. Åh, kos dere masse på ferie! 😀 Når man drar til Praha på shopping, så holder det ikke med håndbagasje altså, hihi! Lurt å ikke ta med seg så mye ned, men bra å ha god plass til det som skal hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.