Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg reiser igjen! Uten Gubben! | MinMatgaleVerden

Jeg reiser igjen! Uten Gubben!

Det skal ikke mer til,
jeg har bakt noen surdeigsbrød og kanelboller,
nå reiser jeg avgårde igjen!

Det blir ikke fly denne gang,
heller ikke så langt,
MEN,
jeg skal ha skinne-kjørt dame fra Østlandet med meg!

Hun burde kanskje vært flybåren,
for det høres penere ut,
men skinne-kjørt høres da slett ikke verst ut?

Du har vel allerede gjettet hvem det er?

Jepp, Huldra fra Oslo. Frodith

Huldra skriker til Nøkken i fossen!

Huldra speider etter Nøkken i elven.

I dag er hun tilbake,
snart inne på perrongen,
og vi er straks på vei ut i de dype skoger.

Jeg gleder meg,
og Bonnie gleder seg,
ja, det vil si, hvis vi LOVER å ikke bruke den skumle brødristeren….
Vi skal nemlig på hytta.

Hvem vet,
kanskje lekekameratene til Bonnie er med i år også?
En ting er i hvert fall sikkert!

Vi kommer til å ta bilder.

Mange bilder.
Vi er tross alt modeller!
Som du ser:
Oppdatering følger!

«Reds on the run»

Ps. I dag er det Kanelbollens dag,
og jeg har bakt noen helt UFATTELIG gode kanelboller!
På Japansk vis!

Kommer oppskrift senere.

5 hendelser på “Jeg reiser igjen! Uten Gubben!”

  1. Åh, kos dere masse på hyttetur! 😀 Skinne-kjørt var et nytt ord, men stemmer jo når man tar toget, hihi. Da kjørte hun også forbi hvor jeg befinner meg nå, et par mil utenfor Hønefoss, og hadde hun ikke tatt natt-toget så kunne jeg ha vinket, hehe.

  2. Ojj,,ojj – her blir det liv i de vestlandske skoger 😀 Gleder meg til påfunn påtrykk.. 😀 Når man er skinnekjørt er man i alle fall ikke «skakkjørt.. da har man vært på sporet absolutt hele veien 😀 Lykke til og kos dere masse 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.