Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Eplepai med rårørt vaniljesaus | MinMatgaleVerden

Eplepai med rårørt vaniljesaus

Disse laget jeg på hytta,
for smudrepaier er enkle å lage,
og det passer når man er på hyttetur.

Den ene er med lakris,
gøy med litt nye smaker,
jeg brukte lakrispulver.
I denne oppskriften står det 1 ts kanel.
Bytt denne ut med 1-2 ts lakrispulver  (Mitt lakrispulver er svakt på smak, jeg brukte  2 ts)

Oppskrift på eplepai med lakris.

 

Den andre paien var den med marsipan..
Min favoritt!

Oppskrift på eplepai med marsipan

 

Oppskrift på rårørt vaniljesaus kommer snart!

#eplepai

6 hendelser på “Eplepai med rårørt vaniljesaus”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.