En lun salat,
med sprøstekt laks,
myk mozarella og knasende krutonger stekt i hvitløksolje.
En mettende, og farlig god lunsj!
Nydelig!
Sprøstek laksefilèt uten skinn i olje,
krydre med sitronpepper og salt.
Skjær god mozarella i biter.
Isbergsalat, spisspaprika, tomat, sukkererter og vårløk skjæres i biter.
Skjær to dagsgamle brødskiver i biter, varm litt olje med et fedd hvitløk skjært i to,
stek brødet i oljen til det er sprøtt, strø over flaksalt.
Legg på fat,dander ost, laks og krutonger over.
Avslutt med en skje hvitløksrømme og dryss over fersk timian.
Nydelig måte å spise laks på dette!
Smakelig måltid!
#laks #salat #lunsj #mozarella
da blir det laks til middag hos oss i dag :=)
Så bra 🙂