Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Overgangsalderen! MÅ den snakkes om HELE TIDEN?? | MinMatgaleVerden

Overgangsalderen! MÅ den snakkes om HELE TIDEN??

Den er overalt.

I vennegjengen,
på jobben,
på bloggtreff,
på klubb,
på venterommet.

OVERALT hvor det ferdes damer 50+

Er Overgangsalderen HOVEDFOKUS!

JEG er slett ikke 50+
Men du verden som jeg blir dradd med i dragsuget!
For jeg omgir meg med en god del 50+`ere

Nå kan jeg ikke svette så mye som en dråpe,
uten å bli beskyldt for å ha kommet i den!

«Haha du er der du og ja»

Jeg kan ikke antyde at

«jeg var litt varm her hin natten,
da det var så varmt i været.»

For da blir jeg møtt med medlidende blikk og en overbærende tone.

«For at det var varmt i været ja,
hehe, ja du kan jo tro det var derfor!»

Og så skal det snakkes om,
sammenlignes,
hauses opp og fortelles om!

HELE TIDEN!

Og det er BRA!

For dere som ER DER ALLEREDE!

Herregud, hadde MENN hatt sånne plager
hadde det funnets en kur for de
t for lengst!

Svensk TV hadde 11 oktober til og med et program om det.
Og det er veldig bra  at det blir fokusert på.

Men selve tittelen var da litt….skremmende.

«Overgangsalderen!
DET SKAL HENDE DEG!!!!»

For oss som fremdeles ikke har kommet der,
og som godt mulig slipper unna alle plager,
hadde det jo vært fint å snakke om noe annet innimellom.

Og få lov til å svette litt uten å blir beskyldt for «å være der».

Vi behøver jo ikke PRESSE frem overgangsalderen.
Som om det var vårt siste barn som skulle presses frem!

Helt greit med fokus,
men kanskje ikke hele tiden.

Og du!

LA VÆR å «beskylde» folk for å «være der»,
når det faktisk bare er litt varmt i været!

#overgangsalderen

6 hendelser på “Overgangsalderen! MÅ den snakkes om HELE TIDEN??”

  1. Jeg har jo skjønt og erfart at det faktisk kan være sånn som du forteller. Men nå har jeg jo aldri følt det på min kropp, og dessuten så svetter jeg unormalt lite. Men jeg har jo opplevd ganske så mye på rimelig nært hold 🙂 Og da kan jeg love deg at jeg sier minst mulig, gjør meg så usynlig som mulig og prøver å bidra til minst mulig opphisselse. Men det normale er visst det unormale,, her i huset har det pågått i,, ja vet da farsken.. et par tiår… altså, uten å skremme vettet av deg 😛

  2. det er vist bare en bitteliten prosent som plages av overgangsalderen ifølge godmorgen norge i dag,i tillegg var det flere positive opplevelser ved å være 50+ enn negative,.vi fokuserer på den positive biten vi,og blir vi litt varm,ja da kan vi kle oss i lette fine bluser

  3. He-he…må le litt …Nei, må slett ikke snakkes om… Og hvertfall gørr-kjedelig når man ikke har BEGYNT en gang og kanskje ALDRI kommer dit en gang 😀 Er faktisk fint lite å gjøre med NÅR man er der heller, så jo mindre fokus jo bedre spør du meg 😀 Klær er dessuten til å ta av seg enten varmen skyldes det ene eller det andre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.