Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Kulturfest Åsane! Updates. | MinMatgaleVerden

Kulturfest Åsane! Updates.

Hva har skjedd de siste dagene?
Jo, jeg var på åpning av Kulturfest Åsane på lørdag.
Så mange flinke folk opptre på scenen som var satt opp midt i kjøpesenteret.

Alt fra teater til ballett.
Og jeg ble så klart litt sur av å se små søte dansejenter hoppe rundt,
spesielt de aller minste, som ikke var helt med,
for JEG ville jo hatt en liten jente
som jeg kunne presset til ballett, dans, og andre ting.
Og så skulle jeg stå på sidelinjen og juble!

Nå spiller jo ikke Guttene fotball en gang.
Kanskje jeg kan dra ned på treningssenteret og se på når de trener??
Heie litt fra kanten av treningssalen?

Det var en fin åpning da,
jeg og min venninne koste oss vi,

Jeg tok selvsagt mange bilder av oss,
siden jeg og var litt sur for at ikke JEG fikk komme opp på scenen.
Ikke vant jeg ungdomsprisen på 20.000 heller!
Ganske urettferdig synes nå jeg.

Livet ellers består av jobb på tomt Helsesenter.
Der er det fremdeles streik.
Men det kommer til å bli veldig rent og pent der til slutt.

Det er et nydelig turvær.
Både tidlig på morgenen
Og på ettermiddagen
Den nye el-bilen er nydelig å kjøre.
Og på torsdag er det teater.
Uten meg!

Jeg var oppom med noen rekvisitter i går,
og må jo si at det rykket litt i teaterfoten min.

Men jeg gleder meg til å se.
Og jeg skal selge billetter da!
Så bare kom,
jeg sitter i billettluken!

Åsatun nå på torsdag klokken 19.00

Det var litt oppdateringer fra mitt liv.
Noe mer du vil vite, så bare spør 🙂

4 hendelser på “Kulturfest Åsane! Updates.”

  1. før du hvet ordet av det er du bestemor til ei lita tulle :=) noe å tenke på ,jeg er jo mamma til to og bestemor til ei og i februar kommer ei lita tulle til 11 år etter den første (barnebarn altså hi hi ) men dei er så søte og flinke så det er bare å heie på hele gruppen .
    Nydelige bilder,det er vakkert der du bor

  2. Skjønner det rykker litt både her og der på sånne dager. Kan du ikke u det minste tvinge guttene til å danse litt ballett?? Aldri for sent vel :-D? Her er det full rulle med elever om dagen, og resten av dagen tenker jeg på det… Når det snart helg 😀 klemmer <3

    1. Ja det rykker litt ja, haha, jeg skal foreslå det for dem, de er jo lange og slanke, så det går sikkert veldig bra 🙂 Høres litt slitsomt ut å tenke på jobb når du har fri… Jeg har helg nå, og fortsetter streiken tar jeg helg til helgen og. 🙂 klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.