Syltet rødløk.

Denne oppskriften er rask å lage.
Snarsyltet løk er utrolig godt!

Mandolinen min er dog ødelagt,
gjett hva jeg skal ønske meg til jul!

Innen den tid får jeg bruke kniven,
men mandolin skal jeg ha,
for det er så enkelt, og gir perfekt tynne skiver.

Oppskriften er fra da mandolinen min fremdeles fungerte.
Supertynne løkskiver som er geniale å sylte.

Veldig enkelt, lekkert å se til…godt…

Perfekt når man har litt for mye løk liggende,
og skal på ferie…

Dessuten smakte løken fortreffelig!
Og så enkelt å sette frem som en smakshøyner til måltidet!

Syltet løk

ca 5-6 rødløk/gule løk, jeg brukte 3 små rødløk og en stor gul
5 ts sukker
10 ss eddik, rødvinseddik/solbæreddik e.l.
2 laubærblad

Skjær løken i tynne tynne skiver.
Absolutt penest med syltynne ringer av løk, men alt går.
Ha alt i et tett glass, rist på det og sett det gjerne litt på hodet.

Oppbevares i kjøleskap.

Løken blir rød og fin etter å ha lagt noen dager i lake…
Rødløken har fin farge fra første stund.

Og smaken er utrolig god, bare noen timer etter sylting!!

En ny måte å spise løk på,
for løk er billig og sunt!

Og så utrolig godt!!

Jeg velger nå å bruke rød løk,
for det gir et suverent flott smaksbilde i maten.
Prøv f.eks til taco!

#løk #syltet #rødløk

Please follow and like us:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.