Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 «Da è hèr» Årets Basar! | MinMatgaleVerden

«Da è hèr» Årets Basar!

Den festfylte helgen endte på Basar,
som forsåvidt er en fest i seg selv det og.

Vi har virkelig tatt Basar-arven videre,
vi søsken,
den vi fikk hos mormor.
Det var med mormor det startet,
på Gamleheimen, før det ble sykehjem.
Der mormor gikk i forening,
og de hadde basar hvert år.

Bestyrerinnen der hadde sånn god kraftig stemme når hun leste opp tallene,
og vi lo alltid når hun selv hadde kjøpt åren,
og opplyste om at

«Da è hèr!»

Denne strofen har vi søsken aldri glemt,
så fremdeles nå på basar,
i voksen alder,
«tvinger» vi hverandre til å rope:

«Da è hèr!»

Hver gang vi vinner.
Og så ler vi godt.

I går vant jeg litt for min mor og,
som ikke kunne komme,
og hun fikk både kaffe, hjemmeheklet lue og votter,
samt et garnnøste.

Det garnet vant egentlig jeg.
Men altså,
JEG kan ikke strikke,
så værsågod!

Og hvis du ser på øverste bilde,
kan du se skrubbe-hanskene min eldste bror vant!
Sammen med et sjal 🙂

Det som har vært aller mest koselig denne helgen,
tror jeg er det at jeg har vært sammen med brødrene mine hele helgen.
Teater og fest på fredag,
dugnad lørdag,
og basar søndag.

Det var jo også farsdag i går.
Og Gubben skulle hatt gave fra Guttene.

Det fikk han jo forsåvidt,
for de kjørte han til Flesland!

En kjøretur til Flesland er jo en slags gave det og vel?
Selv om jeg ikke tror det var akkurat det Gubben ønsket seg.

Han er på jobb-reise igjen.
Jeg starter uken her hjemme.
Fremdeles permittert.

Og klar for nye eventyr!

 

6 hendelser på “«Da è hèr» Årets Basar!”

  1. Ja, alltid kjekt på basar. Min vinnerlykke i går var en bærepose frå Mølleren med 5 forskjellige melposer. Det var det jo du Kjersti som skulle vinne. Men no må eg bake.
    Ønsker deg en fin og rolig permitteringdag ?

  2. ja dette var nok en trivelig helg og basar er gøy,iallefall om en vinner.Så kjekt å få hele helgen ilag med brorane sine da :=)her var det marknad på lørdag ,men vi reiste til Langvåg og besøkte broren til min mann,jeg kjøpte lodd på forskudd og jammen vant vi,ja min mann altså ,men det var jeg som skrev navnet hans i boka :=) et fint lys med timer på hi hi

  3. Mange år siden jeg var på basar..men husker det som noe koselig ! Å moro å vinne sånne små «dagligdagse» premier .. :)) Koselig bilde av mormor..hun så trivelig ut :)) Leste om pappaen din også….flott kar med tøffe tak di siste åra…gode ønsker til ham og klem til deg<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.