Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 40+`ernes behov for finne seg selv! | MinMatgaleVerden

40+`ernes behov for finne seg selv!

Av og til blir det litt mye.

For i min alder skal man finne seg selv,
via meditering og selvransakelse.

Og tro meg,
jeg har funnet ut både det ene og det andre jeg,
i min indre granskning!
Det var kanskje ikke ALT som var så nødvendig å tenke på.

Så skal vi kvitte oss med
«snill pike» syndromet,
og tenke mer på oss selv.

Jeg tenker nå så mye på meg selv,
at det er såvidt jeg orker å krype ut av mitt eget rumpehull for å hjelpe andre.

Vi skal skrive «quotes»
og minne hverandre på at det er de små tingene i livet som gir glede.

Jeg tror faktisk jeg vet det etterhvert.
Det blir litt slitsomt med alle disse «quots!»

Alt dette, om og om igjen.

Men her hin dagen hørte jeg en annen «filosof»,
eller hva pokker de er,
disse som forteller oss hva vi skal gjøre.
(For jo,
40+`ere LIKER å bli fortalt hva de skal gjøre!)

Han sa vi skulle ikke tenke så mye.
95% av alle tankene du har i hodet i løpet av en dag
er bare vas og unødvendig svada.

Det tror jeg på,
for mine tanker er da stort sett helt på viddene.

Så nå er jeg der.
Ferdigtenkt.

Det er nok nå.

3 hendelser på “40+`ernes behov for finne seg selv!”

  1. jeg er faktisk enige i att mesteparten av tankane våre er bare tull og tøys,sånn sett kan vi prøve å kvitte oss med litt av dem :=) ha en tankefri dag da

  2. Ja, det er det viktigste, ikke tenke overhode… Jeg må si jeg tenker så hodet sprenger nesten i dag. Er skikkelig forbanna, både på blogg.no og resten av menneskeheten.. Bloggen min kan jeg bare legge ned etter flyttingen, NULL feed, NULL meldinger med andre. ALT er bortevekk. Jeg har ikke adresser til folk , de er bare vekk. CHatten er borte og alle følgerene mine. Jeg skal ikke ha julekalender og er skikkelig lei meg. Men det går vel over etterhvert…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.