Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Pakker i posten. Som kan åpnes FØR jul! | MinMatgaleVerden

Pakker i posten. Som kan åpnes FØR jul!

Jeg er så heldig å ha en venninne som drar i gang julekalender hvert eneste år.
Hun hekler og står på halve året,
sånn at hun har hjemmelagde premier til hver eneste dag i Desember!

For å glede andre!

I sitt kreative hode trylles det frem historie etter historie,
om to små rotter ved navn Salt og Pepper,
som finner på det utroligste i tiden frem mot jul.

Sammen med et knippe julenøtter som vi svarer på
og dermed blir med i konkurransen om å vinne en hjemmelaget gave.

Jeg var, som du ser, så heldig å vinne en dag i desember,
og på mandag lå en søt liten veske, en «pompadur» som er et utsyrtelig morsomt navn,
helt sikkert med Franske aner, i min postkasse.

Jeg fikk en hjelpende hånd til å vise min glede over pompaduren.

Vil du inn og være med på julekalender?
Eller bare se litt på hva disse rottene er med på?

Gå inn til FRODITH HER

(Bilde stjålet fra Frodith)

Men det var ikke alt som lå i postkassen på mandag.
Der lå og sminkebørstene jeg hadde bestilt på Ebay.

Snakk om å ha en mini-julaften på mandag da!
Jeg ble SÅ glad!

Jeg har nå TO arbeidsdager igjen før det blir juleferie.
Gubben kommer hjem torsdag kveld.
Perfekt, så starter vi juleferien sammen fredagen.

Men vi er så slitne at det antagelig blir dagsfylla,
Gubben kommer til å sovne på sofa, og jeg legger meg klokka åtte!

#pakke #posten

3 hendelser på “Pakker i posten. Som kan åpnes FØR jul!”

  1. god morgen :=) fin pompadur,jeg var også heldige og vant den første ,frodith er flinke sånn :=)ha en fin dag da
    selv er mine dager vonde nå,vi er i ferd med å misse min far og i går havnet også min mor på sykehuset ( og i dag skal jeg til åse sykehus,kan få pustebesvær av sånt ,men en må stå i det og jule kommer og går om jeg vil det eller ikke ,ville bare si fra hvorfor det er så stille fra meg om dagane no

    1. Jeg svarte på denne fra mobil, men det svaret er visst forsvunnet…? Trist når det blir så mye sykdom før jul. Og man vet ikke hva som er verst, at det kommer før eller etter jul, det blir ikke den samme julen når man går og tenker på sånt. Og så begge to på en gang. Håper dere får litt god jul innimellom <3 Takk for du sa i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.