Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Nyttårsfesten. | MinMatgaleVerden

Nyttårsfesten.

Tradisjonen tro ble det nyttårsfest i år og!

Vi spiste en nydelig middag i godt selskap.

Bobler og raketter, og et god nytt år

Men nå skal jeg på jobb.
Hva skal du gjøre den første dagen  i det nye året?

 

5 hendelser på “Nyttårsfesten.”

  1. Uff, stakkar, på jobb NÅ?! Du er en tøffing 🙂 Jeg sovnet kl 22.30, hørte ikke en rakett 😀 Jeg satser på en liten gåtur om ikke annet. I morgen er det jobb igjen for meg også….God jobbøkt <3 Klemmer <3

  2. godt nytt år.Fest ble det ikke hos oss,en stille og rolig kveld og ingen raketter å se for hele kvelden :=) helt greit for meg da jule uansett ble punktert i år.
    Ute herjer stormen,men fikk med mannen på en gåtur tidlig på dag alikavel,det var lurt for nå er det skikkelig ille ute og det er mørkt,nå gleder jeg meg til sola kommer tilbake :=) håper du fikk en grei jobbdag i dag da

  3. Godt nyttår 🙂 Vi har bare slappa av i dag..håper du har hatt det greit på jobb 🙂 Hyggelig feiring hos dere..hyggelig og rolig her hos oss 🙂 Nyttårsklem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.