Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Starten på 2019, ganske begredelig! | MinMatgaleVerden

Starten på 2019, ganske begredelig!

I dag er vi vel flere som skal på jobb tenker jeg.
Men å jobbe første nyttårsdag er rare greier.
Hele verden sover!

Ja, utenom den stakkars jenta som sto på busstoppet og viftet med armene.
Hun hadde hverken penger eller mobil,
og var et godt stykke utenfor allfarvei.
Jeg tror hun hadde kommet til å vente lenge på den bussen der!

Hun fikk bestilt en taxi, og hadde antagelig noen som kunne betale for den hjemme.

Gubben reiste og avgårde i taxi,
før jeg sto opp,
og da vet dere det er tidlig.

Han gledet seg ikke,
forkjølet og småsyk dro han avgårde.

Min far havnet på sykehuset igjen,
1 nyttårsdag for han avgårde i ambulanse,
han plages av kols og får av og til problemer med å puste.
Og det er ikke bare røykingen,
kols har han fått også på grunn av asbest.

Det blir jobb og sykebesøk i dag. Han er heldigvis bedre nå.

I morgen skal jeg i besøk til min fine gamle nabo.

Nå skrev jeg faktisk feil.
Men jeg lar det stå, for jeg synes egentlig det var litt fint.

Jeg skal i begravelsen til min fine gamle nabo.
Men det er jo et slags besøk det.

Et siste besøk. Til en snill mann.

Det er så trist å gå forbi et mørkt hus hver dag.

Ingen å slå av en prat med.

Men jeg vet han har det godt der han er.

Så året starter likesom ikke helt på nytt,
med blanke ark, energi og lyst til å ta i et tak.

Det startet med jobb, sykehus, og begravelse.

Men skal vi se på den andre siden,
så fikk i hvert fall min far vært hjemme og opplevd nok en nyttårsfeiring.
Og han var så glad for besøk og middag med naboene.

Jeg koste meg så masse med nabovenninnene mine på nyttårsaften,
at det var jammen bra jeg skulle på jobb og gikk hjem etter rakettene,
ellers er det ikke godt å si hvor den strålende formen hadde tatt meg!

Og naboen min, han fikk leve som han ønsket å leve,
han klarte seg selv, og fikk bruke og nyte naturen rundt oss.
Antagelig en bedre slutt enn å bli syk og sengeliggende.

Men det sier jeg bare,
2019 bør ta seg kraftig opp fra nå av!

Har du hatt en bra start på året?

9 hendelser på “Starten på 2019, ganske begredelig!”

  1. du beskriver tingenes tilstand så vakkert du :=) starten på dette nye året kunne nok vært bedre ja,storm ute og begrave sin far,med julen og masse høytid måtte begravelsen vente 15 dager,kan ikke si det er en bra start,men det skal bli bedre :=) jeg skal iallefall gjøre mitt for bedre hverdager selv om jeg er mye alene her hjemme :=)mannen reiste på jobb i dag,jeg skal reie opp gjestesengen for en av dei fine tingene nå er att min søster kommer en tur og skal da overnatte :=) så noe bra begynner året med :=)

  2. Ikke noe gøy med foreldre på sykehus, – har vært igjennom det jeg også. Ei jeg kjenner som har kols, har pusteapparat hjemme som fungerer fint.
    Ja, nå bør 2019 ta seg kraftig opp for deg, – noe det sikkert gjør! Her har det vært en grei start, men imorgen er det å få junior opp på skolen og meg på jobb. Kjenner jeg gruer meg litt til det første og gleder meg til det siste, for trives så godt på jobben. Ha en fin onsdag! <3

  3. Tjaa. Begredelig, muligens. Men kanskje mye av virkeligheten i hverdagen. ? Men jeg håper jo det ikke blir sånn fremover, for all del. ? Eneste jobb jeg har tatt tak i, er snømåking. ? lykke til mot hyggeligere opplevelser ?

  4. ikkje nett sykehus her,men sengeliggende og med sår hals og feber, så svaret er ja det bør ta seg kraftig OPP <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.