Middagstips. Kylling i Bambusdamper

Jeg fikk skryt for middagen her hin dagen.
Av Guttene.
Og når de først skryter, så er det godt.

Samtidig er det så deilig at en så enkel middag,
laget på en så sunn måte,
blir så god!

Dampet kylling

Jeg plukket nemlig frem bambusdamperen igjen!
Og dampet kylling på en utrolig enkel måte.

Jeg skar kyllingbryst i strimler.
Og dampet dem i bambusdamperen,
helt uten krydder og salt.

Imens blandet jeg sammen

soyasaus
sweet chili saus og
kyllingkrydder

i en skål.
Når kyllingen var ferdig, la jeg strimlene direkte i sausen.
Der fikk de ligge et minutt eller to,
mens jeg vendte dem rundt så alle fikk trekke til seg smak.

Servert med ris, brokkoli og salat. 

Utrolig enkelt, og veldig godt.
Når kyllingen er skåret i strimler,
tar det ikke lang tid før den er gjennomdampet.
Jeg brukte begge «rommene» og byttet om etter 4-5 minutter,
for jeg antar at det nederste rommet damper «hardest»

Flere tips om bambusdamperen,
og da jeg laget steamed buns finner du her:

Bambusdamperen – Middagstips

 

#bambusdamper

Please follow and like us:
error

1 hendelser på “Middagstips. Kylling i Bambusdamper”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.