Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Langkokt middag. | MinMatgaleVerden

Langkokt middag.

Flaks for meg at jeg snart har bursdag.

For nå ønsker jeg meg en slow-cooker.
Eller en crock-pot som det og heter.

Den du kan sette på før du går på jobb,
og få ferdig middag når du kommer hjem.

Langkokt mat gir god smak,
og kan selvsagt også gjøres i ovn på lav temperatur.

Som over her.
Jeg la et kyllingbryst,
black eyed peas,
hakkede tomater,
buljong
grønnsaker og urter.

Og lot det stå i ovnen på 100-120 * i mange timer.

Dro brystet i biter, og lot det ligge i buljongen.
Godt!

Jeg ønsker meg en crock-pot,
men ikke hos Gubben.
For han får helt noia av alle apparater jeg går til anskaffelse av….

Har du slow-cooker?
Liker du langkokt mat?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.