Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Et helt rom, med bilder av Sigrid? | MinMatgaleVerden

Et helt rom, med bilder av Sigrid?

Er jeg en stalker?

I går så jeg mye stand up gitt!

Først på Vaskeriet,
i pausen gikk jeg ned på Ricks.

For å få en bra plass.
Helt fremst, inni kroken.

For når jeg er alene,
liker jeg å sitte innerst mot noe jeg kan lene meg mot,
fint for å ta bilder,
og ikke så «flashing» at jeg er helt alene.

Men jeg vil jo sitte på første rad,
når jeg skal se på mitt voksen-tids-idol. Sigrid!

Når jeg var ung digget jeg popgrupper.

Wham, A-HA, Paul McChartney, John English.

Og ikoner som James Dean!

Store plakater med James Dean hadde jeg,
noen av bildene fant jeg i min mors gamle bøker!
Hun digget nemlig også ham.

Hele rommet mitt var tapetsert med bilder på mine helter.

Slapp av!

Jeg har IKKE et helt rom
tapetsert med bilder av Sigrid Bonde Tusvik!

(Jeg får ikke lov av Gubben 🙁 )

Men hun er mitt voksne idol.
Jeg elsker å høre på henne,
jeg blir påvirket av meningene hennes,
jeg synes hun er klok, morsom, flott og vidunderlig frittalende!

Hun hadde en veldig morsom stand up på Ricks i går.
Hun står der i kveld og, mulig det er noen billetter igjen,
for jeg tror de flyttet hele showet opp,
det var nemlig helt utsolgt i går!

Og de andre komikerne er og vel verdt å få med seg!

Jeg skal på Litteraturhuset i kveld.
Seriøst Morsomt 2.
Men nettopp, Sigrid Bonde Tusvik,
samt Knut Nærum og flere.
Jeg var der i fjor også.

Dette showet er også utsolgt.
Her selger de nå billetter til direkte video-fremvisning i rommet ved siden av!

Sigrid Selger.
Norges beste Feminist.

Og til dere som lurer på hvordan det gikk med all denne snøen,
så har den nå regnet vekk!

Du verden som jeg elsker Bergen!

7 hendelser på “Et helt rom, med bilder av Sigrid?”

  1. du får med deg mye når du bor i by,er nok ikke helt slik her på landet,men jeg ser Sigrid på tv da,går fint det også :=) heldige dere som igjen er snøfrie ,her inne i fjorden bare vokser det,hvor dyp den er i dag hvet jeg ikke ,men jeg får virkelig ikke opp altandøren :=) så med kykker etter kneopperasjonen i går holder jeg meg klokelig inne noen dager :=)

    1. Ja med krykker er det nok best å holde seg innendørs! Vi har fått litt snø nå i natt, men ikke mye. Det vil vel si at dere har fått enda mye mer! Håper du kommer deg fort på bena igjen.

  2. Godt for deg at snøen forsvant før det ble full krise 😀 Stalker ja.. var ikke helt sikker på det ordet så måtte google 😛 Jeg er ganske sikker på at du går rimelig klar der 😀 Så peis på, enda mye å gå på 😀

  3. Jeg har bare sett Stand up på tv..mange flinke.. Og Sigrid er skikkelig bra syns jeg 🙂 Fint å ha noen man «digger»i voksen alder også..men det blir nok på en litt annen måte enn i ungdommen 🙂 Klem til deg <3

  4. Så gøy at du får med deg så mye med henne nå da 🙂 Jeg synes Knut Nærum er herlig tørrvittig også 😀 Deilig å gå på noe man kan LE skikkelig mye av 🙂 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.