Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Stand Up som ikke virker, og kurs i å snakke! | MinMatgaleVerden

Stand Up som ikke virker, og kurs i å snakke!

Det kommer til å gå til helsiken!

Mandagsmorgen.

Gubben har reist.

På tirsdag skal jeg stå på scenen.
Vaskeriet.
Stand Up.

Jeg øvde når jeg gikk på tur i går.

Det gikk skikkelig dårlig!

Jeg snublet i ord, og fikk ikke frem det jeg ville si!

Så jeg våknet tidlig i dag,
og lå i sengen og øvde inni meg.

Det sier seg selv at det ikke er særlig fruktbart!

Jeg er ganske kvalm nå,
med tanke på tirsdagens stand up.

I dag skal jeg på et annet kurs.

Et kurs i å snakke med mennesker.
Å bli en bedre samtalepartner.
I regi av Kirkens SOS.

Jeg aner ikke hva jeg begir meg ut på.
Men jeg tenker at et sånt kurs kan da bare være til nytte.
Som nå,
når min far er så syk.

Hvordan snakker man med mennesker som har gitt opp??
For når han er på sykehjemmet,
så kommer tilstanden snikende.
Der han blir likegyldig og bare vil gi opp.

Livet på Sykehjemmet er nemlig ingen dans på roser!

Det skader ikke å lære seg noe nytt,
og å bli en bedre samtalepartner er vel noe vi alle kunne hatt bruk for…

Spennende kurs i dag altså,
og ganske småkvalm med tanke på morgendagens spot på Vaskeriet….

Nå håper jeg bare jeg kommer meg opp bakken,
som antagelig er ganske islagt…

Mandagsmorgen altså!
Livet kommer liksom og KLASKER deg i ansiktet!

Hvordan er din mandag?

10 hendelser på “Stand Up som ikke virker, og kurs i å snakke!”

 1. Angående stand UP: Du jobber sikkert mye ubevisst og bevisst med den teksten, så i morgen er den i boks. Kanskje kurset i dag på et vis OGSÅ kan gi deg noe i den retningen. Ha en fin dag min venn ❤️

 2. Masse lykke til både i dag og i morgen. 😀 Det kommer helt sikkert til å gå som en drøm,, får slenge beina i kryss et par ganger her i nord 😀 Gode tanker om deg og din pappa. 🙂 Man skal bare være tilstede når man er der, det er ikke nødvendig med så mye snakk 🙂 Bare noen gode ord nå og da. Ingen ord kan endre den prosessen som er i gang 🙂 Klem <3

  1. Takk for god støtte fra Nord! Nei han er nok godt forbi noen tilbakekomst, min far. Nå er det infeksjon på infeksjon, og en mer og mer forvirret pappa. Takk <3 klem

 3. Det er ikke alltid man trenger å si så mye, når man besøker de man er glad i på sykehus eller sykehjem. Vet med mine foreldre så snakket vi litt om det som hadde vært, og så la vi litt planer for fremtiden selv om vi viste at vi kanskje rakk å gjennomføre det. Noe som skapte en viss forventning, og glede. Lykke til med StandUp’n, kommer garantert til å gå bedre enn du tror ❤️

  1. Takk Vera <3 Vet du, det gjorde vi og, eller, jeg sa at når han ble 100 år, skulle vi ta bilde av han og røyken, og komme i avisen 🙂 Nå tror jeg ikke han blir 100, likevel så smilte han godt da jeg sa det, så forventning kan være bra. Som at han skal komme hjem. Det har du nok rett i.

 4. Lykke til på StandUp imorgen, – å være nervøs er bare bra for da er man ekstra fokusert. Det kommer til å gå så bra! ?
  Man har lett for å tenke at sykehjemmet er siste stopp, men man sitter jo ikke bare og venter. Viktig å ha noe å glede seg over og til der også. ❤️

 5. Tilbakeping: karidansen – Karidansen er klar for sitt Stand-Up - gjennombrudd(?)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.