Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 9 års blogging og skremmende vannpumper! | MinMatgaleVerden

9 års blogging og skremmende vannpumper!

Nå har jeg blogget i snart 9 år.
26 mai 2010 startet jeg blogg på blogg.no

Jeg blogger hver morgen.
Hver eneste morgen.

Eller, det var vel ETT unntak i fjor,
første nyttårsdag i fjor,
var jeg så hinsides fyllesyk og så full av fylleangst,
at jeg ikke klarte å blogge.

Det var den nyttårsaften med den digre bobleflasken.
Da jeg sovnet på sofaen hos naboen,
glemte veske og mobil, og skammet meg i flere uker etterpå.

Men ellers har jeg skrevet hver morgen,
i altså snart 9 år.

Av og til sitter jeg her, helt tom,
som i dag,
men så dukker det opp noe,
og plutselig er det blitt et innlegg av det.

Andre ganger har jeg historien klar i hode,
gjerne noe som har skjedd dagen før.

Og NÅ kom jeg på at jeg glemte å fortelle
om det som skjedde på vei hjem fra kurs på mandag.

Jeg var på vei til bystasjonen for å hente bilen.
Bak meg hører jeg en veldig rar lyd.
Som om noe vann plutselig ble pumpet ut av en slags pumpe.
Det var skikkelig ekkelt,
og du kan jo tro jeg skvatt,
for den kom helt plutselig, den vann-pumpe-lyden,
rett bak meg.

Jeg skrek! Og hoppet til siden.

Og gjorde plass til en ungdom på SPARKESYKKEL.

En sparkesykkel som laget lyd som en vannpumpe!

Ungdommen kjørte bare videre,
han hadde sikkert musikken på fullt inni hetten og hørte ikke at jeg skrek,
og at damer hopper på fortauet brydde han seg mindre om.

Men det er jo ikke rar jeg skvatt,
vannpumper skal du nemlig passe deg for!

18 hendelser på “9 års blogging og skremmende vannpumper!”

 1. Du har jo snart stor jubileum 😀 Hadde det kommet em sparkesykkel langs veiene her, så hadde jeg slått alarm 😀 Du har en eventyrlig evnetil å formidle på en artig og fengende måte 😀 Keep on.. please 😀

 2. Koselig å følge deg her inne. Sånne pumpesparkesykler er ekle synes jeg. Her har vi noen som kjører med sykler med sånne digre hjul. De er lydløse, og hjelp som jeg skvetter. Ha en vakker fredag 🙂

 3. Ja, sånne vannpumper er skikkelig skumle og farlige?Gratulerer med snart blogg – jubileum. Jeg har 7 års til høsten ?Ha en fin dag min venn ❤️

 4. Oj! Da har du holdt ut lenge! Så moro, da! Jeg hadde 4-måneders-jubileum her om dagen, som blogger 😉 Startet 20.september i fjor. Helt rått at du har klart å få til blogging hver dag! Lykke til videre!

 5. Jeg blir så imponert over dere bloggere som klarer å finne på noe å skrive, – hver dag! Og du har klart det i 9 år! Jeg må innom deg hver dag, for du skriver jo så bra og gjør leserne dine i godt humør! Det er ikke alltid jeg kommenterer, men innom er jeg!❤️

 6. gratulerer med niårsjubileum her på bloggen :=) jeg husker ikke når jeg begynte,hadde jo først en blogg som ble slettet og så lagde jeg ny med nytt navn,men når jeg begynte med den første ,ja det husker jeg ikke .
  Jeg er også snar til å skvette,,mannen min har moro med det noen ganger,men det er jo ekkelt når en lyd plutselig dukker opp fra intet

  1. Takk 🙂 Nei det er ikke lett å holde styr på datoer. Jeg var inne og kikket på den gamle bloggen, tenkte det var lurt før den ble slettet, så jeg kan notere meg datoen. Som jeg ikke har gjort enda … 🙂 Hehe, så du er skvetten du og altså 🙂

   1. jepp jeg er veldig skvetten og veldig skjenert :=) snakker ikke høgt i noen forsamlinger.Har lett litt og funnet ut att jeg har blogget i ca 9 år jeg også

 7. Det er en stund det, snart blogga fem år jeg 🙂 Jeg blogger stort sett litt utpå dagen.. Syns du har en variert og artig blogg 🙂 Hørtes skummel ut den lyden..hehe… Fredagsklem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.