Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Lykken bor i et glass med bobler. | MinMatgaleVerden

Lykken bor i et glass med bobler.

 

Joda, den gjør det.
Jeg ble da vitterlig lykkeligere etter et glass bobler ute i snøen i går.

Men nå skal jeg ikke sitte her og oppfordre folk til å drikke.

For det er ikke stuerent.
Helst skal det vel ikke nevnes med ord,
det at man drikker.
Særlig ikke i min alder.
I min alder skal man oppføre seg!

Vi er voksne, vi drikker med måte.
Og vi SNAKKER IKKE OM DET!

Der har jeg bommet litt.
For jeg filmer hver eneste flaske jeg åpner,
og legger ut på nett.

Av og til åpner jeg en flaske bare for å få filmet litt og.

Så gjenstår det å se da.
Om jeg har kontroll på drikkende.

Jeg leste nettopp at pappvin burde forbys,
for disse kartongene laget flere alkoholikere.

Jeg pappvin og jeg.
Den har til og med egen plass i en hylle på kjøkkenet.

Og jeg tar gjerne et glass vin midt i uken jeg,
gjerne to ganger i uken og, til og med tre!

Jeg drikker.
Både vin og bobler.
For jeg liker det.

Det gjør meg lykkelig.

Like lykkelig som når jeg kan provosere litt…. 😀

Skål! Det er lørdag!

6 hendelser på “Lykken bor i et glass med bobler.”

  1. du må drikke til du stuper for min del

    Gjør det deg lykkelig er det vel sikkert en fin ting.
    Vi gjør alle ting som gjør oss lykkelig. Noen røyker, noen spiser, noen ligger rundt og noen drikker..bobler vin, øl sprit , noen doper seg, noen handler , noen rydder, noen er kreative og noen gjør ingenting 😀

    Eg drikker te, ser serier, gjør readinger…sover, leser bøker, har hunder…. eg er nok utrolig kjedelig for mange,men disse tingene gjør meg lykkelig. Så ja vi er alle ulike <3

  2. Stilige bilder av fine deg 🙂 Ser deilig ut og det er viktig å kose seg… Jeg kunne godt drukket mer..hehe..men jeg syns egentlig ikke noe av vin/bobler eller sånt smaker noe godt..men av og til bare for «luksusfølelsens» skyld er det hyggelig med et glass 🙂 Og ja noen ganger drar man på litt ekstra for et en filmsnutt eller et bra bilde også.. Kos deg og nyt boblene og lørdagen videre 🙂 Klem fra Mjøndalen <3

    1. Takk 🙂 Nei det skal jo helst være noe vi liker, ellers gir det ikke like mye lykke. Men ja, vi får ofre oss for film eller bilde og innimellom 😀 Klem tilbake fra Bergen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.