Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hjemmelaget leppeskrubb | MinMatgaleVerden

Hjemmelaget leppeskrubb

Jeg tester og utforsker.

Og å lage sin egen hjemmelagde leppeskrubb,
var både enkelt og gøy.

Dessuten smakte denne helt vidunderlig.

Det var like før jeg begynte slikke mine egne lepper og spise den av!

Oppskriften fant jeg på doTERRA sin blogg.

Jeg laget bare halv porsjon,
som rommet et liten lip-balm krukke.

Disse krukkene kjøper jeg på E-bay.
(Søk etter empty cosmetic jar)

Hjemmelaget leppeskrubb

2 ss brunt sukker
1,5 ss kokosolje
1,5 ss honning
2 dråper doTERRA peppermint eterisk olje
2 dråper doTERRA Wild Orange eterisk olje

Rør sammen brunt sukker, kokosolje og honning.
Tilsett eteriske oljer og rør litt til.

Ha i en liten glasskrukke med lokk.
(Husk at eteriske oljer IKKE skal oppbevares i plastbokser)

Skrubb leppene og vask av.
(Prøv å ikke spise for mye…)

Påfør deretter lipbalm.

Kommer snart med link her til fantastisk hjemmelaget lip-balm!

1 hendelser på “Hjemmelaget leppeskrubb”

  1. ja denne kunne jeg nesten laget nå,mangler bare peppermynteoljen,den skulle jeg foresten hatt her nå pga hoste ,nysing og snue,løsningen min er difuseren som nå går med wild orange,oregano og on guard 3 dråper av hvert slag ,om det hjelper hvet jeg ikke ,men håper det dreper noen basselusker iallefall og det dufter deilig :=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.