Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 «Skal du ikke på Alternativmessen??» | MinMatgaleVerden

«Skal du ikke på Alternativmessen??»

På fredag fikk jeg spørsmålet.

«Du skal ikke inn på Alternativmessen
i helgen da Kjersti?»

Og jeg ble sittende som et spørsmålstegn.
Hva?

«Er det Alternativmesse i helgen?»

Hvorfor har jeg ikke funnet ut av det?
Hvorfor er jeg ikke der?

Jeg var jo så interessert,
gikk til og med på alternativmesse i Oslo!

Ikke jobbet jeg i helgen heller,
jeg hadde hatt god tid.

Men jeg kjente ingen interesse,
jeg følte intet behov.

Jeg tok meg ikke bryet med å sjekke hvem, hva og hvor en gang.
Jeg skulle ikke der.
Det var ikke på agendaen.

Jeg har gått den klassiske gangen for damer 40+.

For når ungene blir voksne og klarer seg selv,
får vi plutselig så mye tid til overs.

Menn får liksom aldri den plutselige fritiden de….

Mens vi damer,
ofte kaster oss ut i verden og skal realisere oss selv!

Gjerne litt alternativt.

Jeg var en hel helg og mediterte jeg.
På et hotell.
Satt i ring med øynene lukket og krøp langt inn i vårt eget rumpehull.

Nå har jeg allerede vært der inne,
i mitt eget rumpehull.
På en sånn der koloskopi-undersøkelse.
Og sett mine egne tarmtotter.
De er ganske så pene skal jeg bare fortelle deg!

Jeg har gått i spiritistforeningen,
for jeg ville så gjerne mormor skulle komme «ned» og «gi meg beskjeder»
Hun kom aldri.
Alle andre fikk beskjeder, fra tanter, onkler og gamle naboer de ikke visste de hadde

Mens jeg til slutt kom på at mormor slett ikke trodde på sånt «tøys»

Hun sto sikker der oppe hver gang,
med armene i kors.

«Nei bare glem det der Kjersti!
Eg kommer ikkje ned!!»

Så jeg sluttet å gå der.
Men jeg prøvde så klart også en life-coach.
Og jeg gikk ivrig på Alternativmessen noen år.
Betalte til og med en Dansk Sjaman for å «lese» meg.

Men nå,
nei nå kjente jeg ingen spenning.

Jeg er ikke alternativ mer!

Helt til jeg kom på at jeg jo er halvveis utdannet doktor,
innen eteriske oljer….

Og at noen kanskje anser dette og som litt alternativt….

Jeg er i oljebransjen.
Og her skal jeg bli.

For jeg elsker denne velduftende verden.
En naturlig livsstil som gjør godt for kroppen min.

Og vi har bare en kropp.
Husk på det.

Hva med deg?
Er du alternativ?

10 hendelser på “«Skal du ikke på Alternativmessen??»”

  1. nei er nok ikke alternativ jeg,men er ikke helt borte for å prøve ting alternativt heller,og nå surrer defuseren igjen,jeg vil bli frisk igjen :=)

  2. Nei jeg er vel ikke så alternativ som jeg skulle ønske. Hadde en periode for 10 – 15 år siden hvor jeg var innom det meste, og var på Alternativmessa her i Oslo. Så dabbet det av, litt etter litt.

  3. Kule dere er på bildet 🙂 Jeg er ikke særlig alternativ nei.. Men har vært på den messa i Oslo en gang med en kollega som var veldig alternativ.. Kjedelig messe syns jeg da..men var hyggelig med Osloturen.. folk liker jo ulike ting, så sikkert spennende for dem som interesserer seg for dette.. 🙂 Deilige dufter blir jo sjelden «feil».. Klem <3

  4. Nei, som du vet er ikke jeg veldig alternativ, men jeg er helt åpen for at andre er det 🙂 Folk tenker forskjellig. Jeg er nok veldig «jorda» føler jeg, kanskje litt mer enn folk flest 😀 Så fint du har funnet ut dette med disse oljene 🙂 Klemmer <3

  5. Du har prøvd litt av hvert skjønner jeg 😀 Ja jeg har tatt både gastroskopi og koloskopi. Var jo med når kona tok i sin tid, så har sett henne innvendig. Men hva som skjedde når jeg skulle ta koloskopi, aner jeg ikke. Men det kom et smertejag så jeg var søkke blaut fra topp til tå av svette. Da døtta de noe i meg og vipps.. så var jeg borte vekk 😛 Alternativ?? kanskje kalle det variert ,,, kanskje

    1. Oj, hørtes ut som en svett opplevelse 😀 Men artig å se innsiden når man klarer det, eller sitter ved siden av 🙂 Variert, hehe, ikke dumt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.