Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gubben forlot meg midt på natten! | MinMatgaleVerden

Gubben forlot meg midt på natten!

Det er kaldt ute.
Og det var frost på kaien når Bonnie og jeg var på morgentur.

Inne er det godt og varmt,
i ovnen spraker det fra en bjørkekubbe.
Smøret smelter på det nystekte rundstykket og kaffen er akkurat passe varm.

I diffuseren strømmer det ut dufter.
Citrus Bliss og Balance gir en glad og trygg duft.

Perfekt lykke! 

Eller??

Selvsagt IKKE!

Gubben forlot meg midt på natten!

Og det 5 dager før vår bryllupsdag!

Når jeg våknet i morges var han søkk borte.
Og jeg skjønte jo fort at han ikke hadde ligget der i natt.

Plassen ved siden av meg var tom og kald!

Bonnie stakk hode frem fra dynen og så på meg med et litt oppgitt blikk.
Som om det skulle være noe jeg hadde gjort som fikk han til å dra!

Og hvor var han gått?
Hadde han dratt på nattfiske?
Alene i den lille båten?

Eller har han fått seg en elskerinne her ute,
som har går til når jeg har sovnet?

Hadde det blitt så hett at han ikke kom seg hjem i tide til jeg våknet?

Men så hørte jeg det.
Duringen av en mitraljøse.
Snorkingen jeg kjenner så vel.
Ojjing og roping i søvne.

Fra det andre soverommet.

I nattens mulm og mørke har Gubben skiftet soverom.

For på vårt rom, er det kommet en ny dings på veggen som lager lyd.
Og Gubben er så var på lyder!

Helt til han sovner selv.

Da blir det leven!
Med høylydt mitraljøse-snork,
snakking og roping, ojing og okking!

Dette ligger jeg og sover i hver natt.

Men en dings på veggen,
som gir fra seg en summende lyd….

Dette internettet vi har fått her ute,
med den dingsen på veggen som lager lyd,
må bare fjernes!

GUBBEN FÅR NEMLIG IKKE SOVE!!

4 hendelser på “Gubben forlot meg midt på natten!”

  1. Grete Vikebø

    Akkurat som gubbe min ikke får sove når jeg har på lys for å lese…. Men å sovne i på sofaen om kvelden, med BÅDE lys og TV på, det er ikke noe problem. Og når han sover, enten på sofaen eller i sengen, så høres det godt…..

  2. He-he, nesten en dramatisk Krim det her. Jeg så for meg han ligge halvdø på brygga, ikke pga elskerinner men pga et galt monster som hadde slept han ned dit etter å ha overfalt han da han var UTE for å tisse.. Men godt det var litt mer uskyldige saker.. 😉 Kos deg videre på hytta <3 hils gubben 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.