Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Bryllupsdagen og historien om Brudekjolen | MinMatgaleVerden

Bryllupsdagen og historien om Brudekjolen

Bryllupsdag!

Den dagen man trekker i brudekjole og feirer dagen lang!

Og jammen er jeg glad det ble som det ble med den brudekjolen.
Likevel.

Egentlig hadde jeg valgt meg ut en annen,
og skulle leie den for nesten 12.000 kroner!

Mye dyrere enn jeg hadde tenkt,
men jeg ble revet med,
og de i butikken var flinke til å overtale.
Så jeg skrev under.

Og angret som en hund når jeg kom hjem!

Så jeg ringte mamma.
Og mamma tok affære.
Ringte brudebutikken,
og så dro vi ut der alle 3, min mor, min far, og jeg.
Langt ut på Sotra.

Jeg med klump i magen.

De mente først at jeg hadde signert og at det var bindende å leie kjolen,
men papiret jeg hadde signert var ikke det riktige papiret,
det var ikke en leiekontrakt, lurer på om det var salg. Husker ikke helt.

I hvert fall var de villige til å se bort fra den,
DERSOM jeg fant en annen kjole der!

Noen kjoler var til salgs, de som hadde vært leid ut.
Billigere enn de som var til leie.
Det var det ingen som sa forrige gang jeg var der.

Der fant jeg en til 7000 kroner.
7000 kroner for en kjole som ble min til odel og eie.

Det var ikke drømmekjolen min.
Hele kjolekjøpet ble bare en «reminder» på at jeg ikke klarte å si i fra.
Ikke klarte å stå for mine egne meninger,
eller, egentlig ikke hadde noe særlig meninger.

Jeg har aldri drømt om det store bryllupet,
ei heller om hvilken kjole jeg ville ha.

Så da ble det brudekjole,
handlet på tvang,
sammen med min mor og far.

Nå i ettertid var det bra,
for du verden så mye moro jeg har hatt med den kjolen!

I går iførte jeg meg kjolen,
og så kjørte vi til Svigermor på besøk!

Og Svigermor hadde pyntet standsmessig!

Vi koste oss med fårerull fra julen på nystekte rundstykker.
En lunsj verdig en brud!

Og det var ingen tvil om at det var brud i fokus!

Og så dro Gubben og jeg til byen,
(brudekjolen ble byttet ut og sendt med Guttene hjem)
fant oss et koselig sted,
han kjøpte bobler til meg,
vi satt ute i nydelig vær,
og livet var perfekt!

Deretter gikk vi og spiste sushi.
Før vi ble hentet av Guttene,
og gikk hjem og laget pizza.

Viktig å spise godt på bryllupsdager!

Og dette var altså oppskriften på en perfekt bryllupsdag!

Kopier og del gjerne.
For sånn burde jo alle feire en bryllupsdag.

7 hendelser på “Bryllupsdagen og historien om Brudekjolen”

 1. Jeg må si jeg blei rørt over innlegget her <3 En streng vibrerte inne i meg av historien rundt brudekjolen <3

  Så herlig at du tar den på og dere feirer slik 🙂

  Fortsatt god påske til deg 😀

  klem

 2. Dette her er virkelig gull ♥ Ikke bare passer du brudekjolen enda, men at du faktisk bruker den, og har mye morro med den 😀 Det er helt fantastisk. Ingen tvil om at ekteskapet også er godt 😉 ♥
  Helt klart, en kjole til 7000 kroner, den må jo brukes 😉
  Jeg hadde ikke sånn uskyldsren brudekjole. Min var gul med hvite stiliserte blomster, og egentlig bluse og skjørt som hørte sammen. Jeg tok vare på den så lenge vi var gift, og kvittet meg med den da vi ble skilt 😉
  Elsker historien din her ♥

 3. Sånn går det hvis man ikke har drømt å være brud siden man var 7 år. 😁 Jeg fablet litt om at min brudekjole skulle være knall rød hvis jeg skulle gifte meg. Var over 20 da den drømmen oppstod. Rød… Så nå vet Hr Frodith hva han har i vente om vi en vakker dag skulle gifte oss… Hm.. Derfor jeg ikke er «blitt gift»? 😂 Du er jo smashing i kjolen din, sitter jo flott fremdeles 😊 Du må aldri kaste den, kan jo brukes til alt mulig. Ha en strålende dag min venn ❤ klemmer

 4. Gratulerer igjen med overstått bryllupsdag <3 Nydelig kjole på vakre deg <3 Fin historie ..syns 7000 var dyrt også jeg da.. Gifta meg i ei hvit strikkedrakt som ikke kosta mer enn 1000 kr i alle fall.. (sendte først en kommentar, men ble noe feil..så får du dobbelt opp så beklager jeg det…:) Klem og fin morgendag til deg og dine <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.