Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Blond, sort eller rødt hår?? | MinMatgaleVerden

Blond, sort eller rødt hår??

Det er faktisk ikke så veldig lenge siden jeg var blond,
og hadde ganske kort hår.

Jeg kom over noen bilder fra Roma,
og det er da ikke SÅ mange år siden.
Da var jeg altså blond!

Og jeg poserte veldig trasig foran Trevi-fontenen,
mens jeg passet godt på vesken!


Jeg likte bobler og badekar i Roma også.

Sånn ellers var ikke Roma «min» by.
Det var masse folk, fine ting å se på, i folkemassen,
små butikker hvor en «pen tante» hang over deg fra du kom inn i butikken.
Maten var god, men jeg kan ikke huske den var spesielt bedre enn andre steder jeg har vært.

Nå er det jo mulig jeg får oppleve Roma igjen,
siden det er neste års Convention-sted for doTERRA Europe.
Men da alle jublet  og var overlykkelig over

«Beautiful ROME!!»

Var jeg mer på

«….næh……Roma…..
der har jeg vært,
og jeg hadde egentlig ikke tenkt meg tilbake…»

Vi får se.

Jeg har  hatt svart hår,
heller ikke det er så altfor mange år siden.
Det var da jeg kjøpte «venninnen»
som lever, ikke i beste velgående, hun går ganske dårlig, borte hos naboen.


Jeg så ikke verst ut hverken med blondt eller sort hår.
Men har ikke planer om å skifte fra mitt røde med det første.

Jeg skal heller ikke skifte til grått hår,
selv om det TYTER ut fra hode mitt!!

Har du hatt mange hårfarger ?
Eller har du holdt deg til den ene?

3 hendelser på “Blond, sort eller rødt hår??”

  1. du var fin som blond da :=) jeg farget håret lenge i forskjellige brun nyanser,men siden det klødde og sved så ille hver gang jeg hadde farge i det bestemte jeg meg for att nok er nok,og nå har jeg vennet meg til det gråe :=) har vært i Roma jeg også,en dagstur på vår gjennomreise på cruise,likte det jeg da ,men vi fikk ikke se så altfor masse av byen

  2. Hanne Beate

    Jeg har faktisk aldri farget håret, selv om det hadde vært fristende. Det blir liksom mer og mer grått, men det er all fargingen av etterveksten jeg innbiller meg må være noe slit, så da får jeg være som jeg er.

  3. Jeg har også hatt svart, og litt gyllent, men aller mest og oftest RØDT 🙂 Du kler alle du…Jeg kler dårlig svart, blir veldig blek.. Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.