Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Tanker jeg antagelig ikke burde skrive om….. | MinMatgaleVerden

Tanker jeg antagelig ikke burde skrive om…..

Du vet den følelsen av å vite noe andre ikke vet.

Den GODE følelsen av å inneha svaret på det noen står og lurer på.

Og du kjenner sikkert også noen som går litt for langt i å sole seg i glansen,
som smiler og virkelig nyter til fulle å være den som innehar informasjon.

Sånne mennesker er utrolig irriterende.

Men av og til…

Av og til får jeg merkelige idèer i hode.
Som når jeg kjører scooter hjem fra jobb.

Jeg kommer opp fra Åstveit,
og av og til kjører jeg rett før bussen.

Og når jeg vet at bussen kommer ikke så lenge etter meg….

Da får jeg en sånn merkelig lyst til å stoppe på hvert busstopp,
og fortelle menneskene som står der og speider etter bussen at:

«Den kommer om et halvt minutt,
jeg kjørte akkurat fra den på vei opp fra Åstveit,
så dere har den her straks! «

Tro hva menneskene på busstoppet hadde tenkt om meg.

«Ja, se der kommer den, hva var det jeg sa!
Dette visste jeg nemlig!»

Av og til lurer jeg på om jeg burde slutte kjøre scooter,
for jeg har antagelig litt for god tid til å tenke når jeg kjører scooter,
og får litt for mange rare tanker av det….

Og disse tankene burde jeg jo holdt for meg selv,
for dette er vel litt på kanten av hva som kan kalles normalen.

Har du rare tanker som du holder for deg selv?

Mulig jeg burde holdt dette bilde for meg selv og 😀

4 hendelser på “Tanker jeg antagelig ikke burde skrive om…..”

  1. he he ,ja du har nok en litt overdimensjonert tankespinn i hode :=) men det er jo koselig også da.Jeg tror nok att vi alle har tanker inni oss som aldrig kommer ut,og det tror jeg bør forbli sånn :=)

  2. Kan kjenne igjen den følelsen ja..uten å ha kjørt scooter..hehe.. 🙂 Så fin du er på bildet..ja det øverste altså..eller du var fin på begge var vel mer «hetta»som var litt rar… Klem <3

  3. HI-hi, jeg tenker mye rart jeg også…Som hva den hunden tenker når vi plutselig får øyenkontakt, og at jeg får lyst å smile til den. Men det har jeg hørt er ikke så lurt… Jeg tenker masse rart og det burde vi IKKE holde for oss selv, for det blir bra blogginnlegg av sånt 😀 KLemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.