Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Til kamp mot sjokoladen! | MinMatgaleVerden

Til kamp mot sjokoladen!

(Bilde er fra i fjor…)

Hver morgen tenker jeg det samme!

I dag,
etter middag,
skal jeg drikke et glass vann med peppermynteolje.

Og på den måten unngår jeg søt-suget,
som,
uansett hvor mett jeg er,
oppstår.

Vi er midt i bikini-sesongen.

Likevel insisterer jeg på å trøkke i meg sjokolade HVER kveld!

TRE forskjellige typer i går!

Nå er det ikke sånn at jeg går så veldig opp i vekt,
jeg holder meg faktisk stabil.
Og det har jeg gjort etter at jeg begynte drikke vann med sitronolje,
+ vann med smart & sassy hver morgen og kveld.

Vekten er mer stabil.
Men jeg skulle da så gjerne ha lagt et kilo eller to igjen her hjemme,
når jeg skal ta på bikini!

Det er bare det at min hjerne kortslutter etter middag.

For etter middag har jeg OVERHODE ikke lyst på vann med peppermynte for å stoppe søtsuget.

JEG VIL HA SJOKOLADE!

EKTE SJOKOLADE.

OG LITT KAKE.

ELLER IS.

GIVE IT TO ME!!!!!

Og jeg FNYSER nærmest av mine idèer om peppermyntevann!

Noe så IDIOTISK!
Det er jo ikke DET jeg vil ha nå!!
Få frem den jæ!»¤#!¤» sjokoladen!!
Bikini??
Det er ikke en gang varmt ute!!

Derfor vil jeg inngå en pakt med dere lesere.

For når jeg har skrevet noe her,
så MÅ jeg faktisk gjøre det.

I dag etter middag,
SKAL jeg drikke et glass vann med peppermynteolje (eterisk olje fra doTERRA)

Og PRØVE å unngå skuffen med det rare i (les sjokoladen)

«Ehrm…kanskje jeg skal fjerne sjokoladen
som ligger her under sofabordet og??»

Hvis du har peppermynteolje, blir du med på utfordringen?

Jeg kommer antagelig til å angre etter middag,
men nå er det skrevet! Hugget i sten! Risset i blod!

Sjokolade – Vik fra meg!!

4 hendelser på “Til kamp mot sjokoladen!”

  1. Hanne Beate

    Da har vi en avtale. 🙂 Jeg har riktignok ikke peppermynteolje, men jeg kan drikke vann isteden. 😉 Jeg lurer på om jeg skal ta meg sommerjobb med å klippe plener, og da med en sånn man går etter uten framdrift, for å bli kvitt noen kalorier, hehe. 😀

  2. Jeg blir IKKE med på den!! Jeg har heller en shorts til badingen, som går fint over den «ringen». Jeg MÅ ha is, det er liksom smaken av sommer…og vår…og høst…og….. Hi-hi . Klemmer og sees om ikke lenge 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.