Denne muffinsrøren altså!
Like god til eplekake som til muffins.
Saftig og holdbar.
Jeg lager en porsjon som jeg har liggende i kjøleskapet,
og så spruter jeg ut litt røre og lager meg noen muffins når jeg har lyst,
eller når det kommer noen innom.
30 minutter steketid så er de klar.
Muffins/kake-røre til all verdens kaker.
200 g mykt smør
50 g solsikkeolje/rapsolje
250 g hvetemel
250 g melis
250 g egg (ca 4-5 stk)
1 ts vaniljesukker
3/4 ts bakepulver
Rør smør og olje sammen, rør så i melis og rør hvitt. Sikt i hvetemel iblandet bakepulver og vaniljesukker, ha i eggene innimellom hvetemelblandingen, begynn og slutt med mel.
Rør godt sammen, jeg bruker kjøkkenmaskin og k-kroken her.
Ha røren i en sprutepose og lukk igjen.
Klipp hull på tuten og lag all verdens kaker på et blunk!
Holdbar i kjøleskap minst 5 dager.Ta den gjerne ut en time før bruk, så er den enklere å sprute.
Stekes på 165* (gjerne varmluft) ca 20-30 minutter for muffins, 30-40 min for små kaker.
Bruk kakenål, her stekes på lav temperatur som gir saftig resultat.
I dag fylte jeg litt i muffinsformer, strødde på revet marsipan og noen frosne rips.
Litt røre oppå, og revet marsipan på toppen, for stekt marsipan på toppen er SÅ godt.
165* ca 30 minutter
herlig og så lærte jeg noe nytt,for ikke viste jeg att en kunne ha den røra i noen dager i kjøleskapet :=)
Så bra. Et lurt triks jeg tok med meg fra Jordbærpikene 😊
Skikkelig søtt og godt OG friskt med ripsen da 🙂