Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 «Nei men i HEL#¤%!¤%¤#%! Du TULLER NO!!» | MinMatgaleVerden

«Nei men i HEL#¤%!¤%¤#%! Du TULLER NO!!»

Ved middagsbordet i går.

Vi spiser kylling-wraps i hjemmelaget kebab-lefse,
da telefonen ringer.

Heldigvis hadde jeg husket servietter.

Det er min mor,
som vil fortelle at

«når hellene tørket ble det veldig fint! 
Du gjorde en god jobb der!»

Vi prater litt, avslutter og jeg legger telefonen på bordet ved siden av tallerkenen.

Så forteller jeg de andre hva hun ringte om og sier:

«Vent, dere skal få se bilder»

Jeg reiser meg og går på kjøkkenet.

Ingen telefon.

Jeg går i stuen, ser under stuebordet, i sofaen.

Ingen telefon.

Gubben og Guttene sitter ved spisebordet med middagen
og ser litt forundret på meg som går frem og tilbake.

«Jeg finner ikke telefonen,
dere skulle jo få se bilder»

Gubben ser på meg med øyne store som klinkekuler!
Før han åpner munnen som er full av mat og utbryter.

«Nei men i Hel#!¤»#!#!
Du TULLER NO!!»

Litt vanskelig å forstå siden han har hele munnen full av kyllingwrap.

Jeg ser forbauset på han og all maten i munnen.

Guttene bare stirrer på meg,
mens øynene ruller så høyt opp at de truer med å ta turen over hodet og ned i nakken!

Og akkurat når jeg ser telefonen,
som jeg akkurat snakket i og la fra meg ved siden av tallerkenen,
kommer det unisont fra de med middagsbordet!

«Du snakket jo akkurat i den!!»

Ja har du sett.
Det var jo den jeg snakket i!

«Gjør du dette med vilje
for å ha ting å skrive om på bloggen eller?»

Tja, jeg skulle jo så gjerne sagt ja da,
men dessverre må jeg svare nei….

Jeg bare surret litt.
Og når skam skal frem,
så må jeg jo erkjenne at jeg en gang snakket i telefonen,
og samtidig lette etter den i vesken….

Men dette forteller jeg i hvert fall IKKE til Gubbe og Gutter….

Kanskje jeg kan skylde på det lave stoffskifte?
For i den gruppen jeg er med i på FB er ALT stoffskifte sin feil.
Dette er antagelig lavt-stoffskifte-relatert, å være så surret!

Men hellene ble fine da…

Før
Etter

9 hendelser på “«Nei men i HEL#¤%!¤%¤#%! Du TULLER NO!!»”

  1. Ja du allmektige,, tenk på hvor mye lettere de hadde det får noen titalls hundre år siden! Da lagde de helleristninger og de lå på sin fordømte samme plass hele tida, med det samme budskapet 😀 Lykke til med stoffskiftet 😀

  2. He-he, ja. Sånn kan man tulle innimellom 😀 Jeg gjør også det. Mest med brillene egentlig 😀 Du skal på jobb i dag regner jeg med? God arbeidsøkt! 🙂

  3. Hehe, ja det er fort gjort! Jeg glemmer stadig hvor jeg har gjort at mobiltelefon, lesebriller og nøkler. Fordelen med telefonen er at den kan man ringe til. 😀 På tirsdag kom peppermynteoljen, – junior og jeg var borte til i dag, så gubben hentet den i postkassa på tirsdag. Jeg er mye plaget med allergi og snufser hele dagen, – var så godt å lukte på den og kjenne at den renser opp. Det hender jeg har migrene og vanlig hodepine, så da skal jeg teste den ut. Ordentlig sterk peppermyntelukt på den! <3 Jeg får nok bestille ei flaske av deg etter hvert. 😀

    1. Så bra 😊 Ja den er veldig sterk og god . Finnes mange varianter, men ikke alle er like rene som doterras 😊 Glad du likte den 👍

  4. Kan surre fælt sjøl jeg..så forstår at det går ann..hehe.. 🙂 Kjempefint bilde av vakre deg <3 Sommerklem fra Annebe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.