Brødbakeren.

I dag skal jeg på jobb.
Vikar på gamlejobben.

Men samtidig har jeg jo andre arrangementer nå,
for eksempel brødlevering.

Så i dag,
før jeg går på jobb,
skal jeg levere brød til 8 pers for to dager.

Du kan jo gjette hva jeg drømte om i natt!

Men, surdeigen jeg laget i forrige uke viser seg å virke bra,
det så man jo i kjøleskapet mitt i går…..

Så to surdeigsbrød sto klar i hevekurv over natten.

En deig ble laget i går kveld,
også satt til heving over natten.

Nå står 4 brød klar for levering.
To surdeigsbrød, og to brød med havrekli.

Det er ganske spennende på morgenkvisten,
å se om brødene har hevet seg og blir godkjent for levering,
eller om jeg må kaste meg rundt og lage alternativer.

Samtidig lærer jeg mer, og blir enda bedre på å bake brød på denne måten.

Det er virkelig det aller beste.
Jeg lærer!

Og siden det ikke går så mye brød her hjemme,
for Guttene kjøper ofte sitt eget brød.

Like glad i kjøpebrød som jeg var da jeg vokste opp!

Sånn blir det faktisk når man bare får hjemmebakt.
Da vil man ha noe annet!

Så er det bra at jeg kan bake til andre,
og snart være utlært baker…..ehrm…

Nå skal jeg på jobb.
tre dager på rad.
Hvordan skal dette gå 🙂

Please follow and like us:
error

4 hendelser på “Brødbakeren.”

  1. Kjøper og baker om hverandre her hos oss… favoritten er hjembakt da 🙂 Du er jo så dyktig, men jeg hadde nok ikke «turt» bake for andre… Brøda her så både flotte og gode ut… Får håpe det blir fine dager på gamlejobben da.. Klem <3

  2. så deilig å få ferske brød på døra,hjemmebakt er jo best.På min lavfodmap diett kan jeg spise surdeigs speltbrød,men har aldrig prøvd meg på surdeig,så ikke hvet jeg hvor vanskelig det er :=)

    1. Ganske gøy med surdeig. Jeg prøvde en med rosin-vann, den var enkel å få til. Kanskje jeg skal legge den på bloggen 🙂 Så kan du teste den. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.