Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Virkelig? | MinMatgaleVerden

Virkelig?

Vi var på jakt i går.
Min venninne og jeg.
På skattejakt i Bergens bruktbutikker.

Vi fant en aldeles nydelig bruktbutikk.
Her var så mye pent at vi nærmest fikk hakeslepp.
Hadde det ikke vært for at det var litt dyrt….
Og ikke bare litt!

For når et brukt, rutet kjevle koster 450 kroner!
Og du kan få et på jernia til 199…..

Virkelig??

Da er det ikke lenger en skatt.
Da er det en overpriset vare!

Men du verden så mye gøy vi så.
Her er vi med på bilde alle tre,
barnet i vognen, Min venninne i speilet, og så klart,
jeg henslengt i en gammel stol.

Barnet fikk bli igjen i butikken.
Vi orker ikke forholde oss til grinete barn nå før jul!

For vi skulle tross alt ut på lunsj!
Og endte opp på koselige Pygmalion i Vågsbunnen.
Med en bruchetta, «toasted to perfection» med mozarella og grønn utresaus.
Det var faktisk så godt at jeg kjøpte urter og mozarella med hjem,
og kopierte retten. Den ble servert sammen med

mandagens restemiddag:

To enchiladas fra fredag, litt gryterett fra onsdag, pinnekjøtt-rester fra torsdagens dugnad, tacokjøttdeig fra fredag ble ostesmørbrød sammen med restene av fredagens bakte loff.
Litt salat, og altså bruchetta med mozarella og urtesaus.
Pinnekjøttet ble en forrett, to trekanter og litt kålrabistappe.
Resten ble dandert på hver sin tallerken, litt til hver.
Voila: Middag! #spisoppmaten

Og jeg lover at vi spiste opp hver smule på Pygmalion. Godt!
Samtidig pratet og koste vi oss.
Og siden min venninne hadde vært på ikke mindre enn TO turer siden sist,
kjente jeg reiselysten boblet da vi gikk derfra.
Enda godt jeg skal en tur til Oslo på mandag!

Det var så klart også tid for gavelevering.
For det lakker og lir vettu…

Jeg var nissejente denne helgen,
og trer inn i rollen også førstkommende helg.

Men før den tid,
skal jeg ha lefsekurs!
Og det gleder jeg meg til!

Har du tradisjon med lefser til jul?

2 hendelser på “Virkelig?”

  1. Koselige bilder ble det da, selv om det kjevlet var alt for dyrt. Jeg kjøpte et brukt i fjor og ga 20 kroner!!!!!
    Fin nissejente du og flink med det meste. Før hadde de tradisjon med lefsebakst i min familie, men nå kjøper de, så jeg har aldri lært. Hadde du bodd nærmere kunne jeg gått på kurs hos deg! Jeg kjøpte en liten minitakke forrige uke og jeg har forsøkt meg med tynnlefse. De ble gode, men ikke så tynne som de burde være. Jeg får øve på skjønner jeg. Ha en fin kveld 🙂

    1. Ah, ja at jeg ikke tenkte på å skaffe meg en på loppemarked! Nå før jul er det jo ingen igjen. Jeg har allerede et rutet kjevle, men skal ha til lefsekurs i morgen, så gøy om du hadde bodd nærmere ja 🙂 Tynnlefser krever øvelse, så ikke gi opp 🙂 Takk det samme 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.